The Stephen King Book Tag

Hittade den här taggen hos Vargnatts bokhylla och har inte gjort någon på länge så nu kände jag för att göra en. 

1. Stephen King - En hyllad författare som du anser förtjänar alla hyllningar.
Fredrik Backman är ju väldigt omtyckt och jag håller med om allt gott läsare säger om honom och hans böcker. 2. IT - En gigantisk bok som varit på din TBR länge (600 sidor eller mer).
Köpte den i Stockholm för 3,4 år sen men den har inte blivit läst. Har hört så mycket bra om den.3. Carrie - En klassiker som alla har läst utom du.
Måste säga en nyare klassiker, Harry Potter serien. Har nu läst de tre första böckerna och ska snart läsa vidare, men visst är jag många år efter alla andra.4. Misery - En läskig bok på din TBR-lista
Carrie vill jag läsa i år eftersom jag är väldigt sugen på mera King. Det är ett par år sen jag läste nåt av honom sist.5. Gerald's game - En bok som ska bli film/serie som du behöver läsa.
Den här boken har blivit tvserie för över ett år sen nu men vill läsa den innan jag ser serien.6. 11/22/63 - En historisk roman du ser fram emot.
Jag hade lite svårt att hitta något svar på den här frågan, blev lite osäker på vilka av mina böcker som räknas som historiska romaner. Men Boktjuven har jag velat läsa länge, den måste väl räknas lite iallafall. 7. Tagga någon.
Har lite dålig koll på vem som gjort den faktiskt, men jag skulle gärna läsa Nellys svar på de här frågorna. Så Nelly, jag taggar dig om du vill göra den. 

Kommentarer

 1. Vad skoj Liza! Har faktiskt haft ögonen på den här taggen. Ska absolut göra den. Tack för taggen!

  SvaraRadera
 2. Boktjuven och Nattfilm är riktigt bra! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra, jag ser så fram emot båda !

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek