Många favoriter släpper nytt

Jag har några författare som jag ständigt googlar för att se om de skriver nåt nytt för tillfället. Mitt största glädjerop hördes nog när jag läste att Sally Green skriver på en ny serie och första delen, The Smoke Thieves kommer i Maj i år. Ser så mycket fram emot att läsa den även om jag är livrädd. Förväntar mig inte att jag ska gilla den lika mycket som Half Bad men hoppas ändå den är bra.

Dan Brown släppte ju också sin nya bok Begynnelse för några månader sen och han är också en storfavorit hos mig så den ska jag köpa och läsa snart.

En överraskning var att Neil Patrick Harris har skrivit en fantasybok för barn/ungdom. Älskar omslaget och ska absolut läsa den! Har inte läst nåt av honom tidigare men gillar honom som skådespelare och person.

Patrick Ness kom ut med nyheten i början av december att han skriver på en bok som ska heta And the Ocean Was Our Sky. Den kommer ut hösten 2018 så det är en stund tills dess men den ser jag fram emot. Gillar det jag läst av honom tidigare.

Och så har vi ju Fredrik Backman. För tredje delen av Björnstad kommer väl i år hoppas jag?


Kommentarer

 1. Begynnelse gillade jag mycket! Och jag hoppas verkligen på att Backman släpper nytt! Sen blev jag nu nyfiken på Neil Patrick Harris bok :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att höra, vill så gärna läsa Begynnelse snart! Jaa jag har stora förhoppningar på de båda :D

   Radera
 2. Hoppas att tredje delen kommer av Björnstad, men jag gissar att det inte blir så eftersom Fredrik Backman blivit utbränd och tagit en paus. Björnstad-serien är annars fantastisk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ajdå det hade jag inte hört. Hoppas han mår bättre snart. Mest för hans egen dkull såklart men också lite för vår :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek