Veckans bokbloggsfråga - LästidDen här veckan undrar Carola följande:

När läser du oftast? I sängen innan du somnar, under resan till jobbet, på kvällarna istället för att titta på TV…? Hur gör du för att få tid för att läsa? Har du tillräckligt med lästid eller önskar du att du hade kunnat läsa mer? 

Jag läser helst på kvällen, eller natt är det kanske. Det allra vanligaste är nog att jag läser mellan 12 och 3. Jag är en nattuggla. Och eftersom det är just på natten jag läser är favoritstället självklart sängen. Får absolut bäst läsro där. Tid för att läsa finns det gott om i min vardag. Eftersom jag bara jobbar kvällar är jag ju ledig hela dagarna och då är alla andra i jobb så tiden är det ingen brist på. Ändå skulle jag vilja läsa mer än jag gör. Det kommer alltid någon tv-serie i vägen, just nu Gilmore Girls. Jag är väldigt svag för tv-serier.


Kommentarer

 1. Nattmänniska är jag då rakt inte, snarare tvärtom :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle så gärna vara en morgonmänniska. Det känns som att man får mer utav sin tid då. Men nej, natten är favorittiden :')

   Radera
 2. Jag tror att det bästa stället är sängen just för att man kan krypa ned under täcket och bara mysa med en bok (eller teveserier).

  SvaraRadera
 3. Jag är inte nattmänniska men när jag läser mycket så läser jag på nätterna, då övriga familjen sover och inte ska ha uppmärksamhet hela tiden :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår precis, man måste passa på då tillfället kommer :)

   Radera
 4. Åh är också nattuggla och håller med om att sängen är en perfekt läsplats. :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek