Några euro fattigare, några böcker rikare

När jag går på loppis och hittar nåt riktigt fint tänker jag alltid ''Jag kan inte vänta tills jag får visa upp det här på bloggen!". Det känns lite som att berätta om böckerna åt sina bästa vänner. Så, här är mina senaste loppisfynd.

Det finns några barnböcker som jag alltid köper om jag hittar dem, en serie är den om Barna Hedenhös.Så då jag hittade en samlingsbok med 5,6 av böckerna i höll jag hårt i den ! De två andra har jag velat ha ett tag nu, allt tack vare Amanda  som har nämnt dem vid ett par tillfällen och har bara positiva saker att säga om serien om Övärlden. Tyvärr är det här andra och tredje boken så jag kan inte börja läsa serien med en gång, men om första boken finns på Akademibokhandeln kommer jag absolut köpa den i helgen (jo, jag ska till umeå, mer om det senare).Min andra riktigt nördiga passion i livet är Disneyfilmer. Så när jag hittade den här blev jag väldigt lycklig. Det är en portfolio med 9 skisser från planeringen av filmen The Lion King. De är så vackra och det är så roligt att se bilder som inte är direkt ur filmen utan såna som är gjorda före allt filmatiserades. Kommentarer

 1. Jag känner likadant när jag får nya böcker! :D Det är så kul att dela med sig. Jag vet att vi har den första delen i serien på Akademibokhandeln här i Luleå, så hoppas den finns i Umeå också! :) Du borde förresten kunna kolla på akademibokhandelns hemsida om den finns i butik :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa visst är det ! :D åh, men så bra! Tack för tipset, ska kolla upp det direkt :)

   Radera
  2. "Fåtal kvar i vald butik". Aah orkar inte vänta till fredag ;)

   Radera
 2. Åh vad roligt att du hittat Övärlden! Jag hoppas du gillar dem när du väl hittar första delen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Köpte första delen i helgen faktiskt så serien ska nog läsas i hängmattan i sommar :D

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Slutet på To Kill A Mockingbird och read alongen