En perfekt blandning av humor, spänning och kärlek

Förra veckan skrev jag om mina favoritfilmer  och eftersom jag föredrar serier över filmer är jag ju absolut tvungen att lista mina favoritserier också. Here it goes..

De tre roligaste: 

Parks and Rec. är nog den serien jag skrattat mest och högst åt. Det är så mitt i prick och 100% min humor. Roligare än så blir det inte.


The Big Bang Theory överraskade mig totalt när det började. Jag vet noll om fysik och teknik och de andra nörderierna karaktärerna håller på med men det är ju så roligt ! Sheldon gör hela serien, han är absolut en av de bästa karaktärerna ever created. 


Modern Family är unik, rolig, känslosam och bara så härlig. Det här är en sån där serie där jag inte kan välja min favoritkaraktär. Jag menar Gloria ! Luke ! Phil ! Cameron ! Åh, så himla mycket kärlek jag har till den här serien. Varje avsnitt är roligt och smart. Väldigt smart.Fyra spännande favoriter:

Det är flera år sen jag såg 24 men jag räknar den fortfarande till favoriterna. Älskade varje säsong och det är så otroligt spännande ! Även om känslorna jag oftast kände var ilska och sorg men nej det är så bra ! Måste nog se om serien inom en snar framtid.


Snyggaste serien någonsin måste ju vara Game of Thrones. Den väcker så många känslor; kärlek, hat, ilska, sorg... Okej, mest negativa känslor men det blir ändå inte en sån där serie jag mår dåligt av. Nej, den är spännande och intressant och jag väntar SÅ på säsong sex som börjar om ett par veckor !Prison Break har jag sett två eller tre gånger (förutom sista säsongen som jag faktiskt bara sett en gång) och nu när min bror börjat se den på Netflix blev jag så taggad att de den igen. Första säsongen är solklart den bästa, sen gillar jag tredje säsongen också men all-in-all är det väldigt spännande att följa karaktärerna (där Sucre är den absoluta favoriten). Prison Break skulle jag kunna se om och om igen, vilket jag inte kan säga om många serier, inte ens om många på den här listan.


Dean. Castiel. Crowley. Karaktärerna i Supernatural är stora favoriter. Humorn bröderna emellan är så mitt i prick och när Castiel kommer in i bilden blir det perfekt ! Shit, vad jag skrattat åt denna serie. Sen är den också väldigt spännande och annorlunda från de andra serierna jag följer. Mina dramafavoriter: 

Greys Anatomy har jag haft väldigt blandade känslor för. Älskade de fösta 8,9 säsongerna men sen kände jag att jag ville att det skulle få ett avslut. Ett fint avslut som besvarar alla ens frågor. Nu är serien på säsong 12 och jag gillar det igen ! Jag gillar den även mer än tidigare tror jag. Meredith som jag inte gillat en sekund tidigare älskar jag i den senaste säsongen. Fredagen är veckans bästa dag när ett nytt avsnitt kommer.


Avslutar med den bästa serien jag sett i hela mitt liv. Favoriten jag alltid kan gå tillbaka till. Alltid kan se igen, var jag än är i livet. One Tree Hill. Älskar karaktärerna, älskar musiken, älskar vyerna och alla avsnitt om högtider, kalas och katastrofer. Serien betyder nåt nytt för mig varje gång jag ser den. Snart ska jag nog se den en fjärde gång.


 Vilka är era favoritserier ? 


Kommentarer

 1. Supernatural gillar jag också! Absoluta favoriten är Doctor Who :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh jag är så sugen på att se Doctor Who ! Tror absolut att jag skulle kunna tycka om det :) Det blir nog nästa serie.

   Radera
 2. Lost och Once Upon a Time är mina favoriter!!! Älskar dem! Gillar även Homeland, och de få gånger jag har sett Modern Family har jag gillat den också. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lost ser jag på just nu med min pojkvän, är ungefär halvvägs. Det är verkligen bra ! Once Upon a Time har jag också sett, allt utom den senaste säsongen, SÅ BRA ! :D Homeland har jag faktiskt inte sett ännu :)

   Radera
 3. Gillar också Parks & Rec! Men min tonårsförälskelse som sitter i är helt klart Buffy the Vampire Slayer. Andra favoriter är den fantastiska dramaserien Six Feet Under, sci-fi-västern Firefly och de första säsongerna av Dexter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillade också Buffy väldigt mycket när jag var yngre, dock såg jag bara massa ströavsnitt här och där. Dexter var verkligen SÅ bra i början. Någonstans vid femte eller sjätte säsongen slutade jag faktiskt se men någon gång ska jag nog se de sista säsongerna.

   Radera
 4. Det var nog du som fick mig se One Tree Hill. Den var riktigt bra, tror aldrig jag berättade för dig att jag gillade den, men nu vet du ^^, Mitt övriga serie-tittande går i perioder. Jag gillar vissa säsonger och sen slutar jag titta typ. Tokgillade ALIAS, och criminal minds är alltid ett säkert kort. Sen följer jag sporadiskt Ghost Adventures (brukar ta pauser men ser ikapp typ 3 säsonger på en gång sen) och big bang theory. Finns många bra serier...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh men så kul att hör att ja fick dig att se One Tree Hill (och att du tyckt om de!) ! Ghost Adventures har jag no aldri hört om tror ja, måst kolla upp :D

   Radera
  2. gör't! men var beredd, riktigt läskig. Är det bra avsnitt klarar man max 3 innan man tänder alla lampor och kryper ner under täcket och gömmer sig

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Att skriva i böcker - yay eller nej ?

Skugga och svalka av Quynh Tran