TBR - Most Wanted

Jag flyttade om i mina bokhyllor för några dagar sen. Jag var så trött på min rainbow-shelf + att varje gång jag köpte nåt nytt var det allt för mycket jobb med att flytta så att den skulle passa in. Så nu har jag allt i storleksordning. Vilket mycket troligt är att svära i kyrkan. Böckerna är i princip huller om buller både när det kommer till färg, författare och genre. Men jag gillar det !

Hur som helst.. I början av januari gjorde jag den här listan på böcker jag lovar läsa under året. Några på listan har jag redan hunnit läsa men många finns nu här på min TBR-most wanted hylla. Numera har jag alltså ett eget ställe i hyllan för de böcker jag helst av allt vill läsa. Den hyllan ser just nu ut såhär. Fråga mig igen imorgon.Vilka böcker ligger högst på er att läsa lista

Kommentarer

 1. Vindens skugga, Aldrig ensamma och All the light we cannot see är så bra! :) Jag fick precis hem bland annat Mina hjältinnor av Samantha Ellis och den är jag supersugen på att läsa. Men har lite annat som ska läsas först.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh så roligt att höra att jag har sån fin läsning framför mig ! Mina hjältinnor är jag också väldigt nyfiken på. Främst pga omslaget :)

   Radera
 2. Äta djur, Vindens skugga och All the Bright Places har jag läst, alla är väldigt läsvärda :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul ! Ser så mycket fram emot all tre :D

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek