onsdag 6 maj 2015

Mina tankar om graphic novels

Varje dag ser jag minst ett inlägg om graphic novels. Som jag nu för stunden inte kommer på svenska benämningen för. Fram tills nu har jag verkligen inte varit alls intresserad av dem och mest bara tyckt att de är väldigt fina. Men nu har jag hittat två stycken serier som jag verkligen skulle vilja läsa.

Amulet - en syster och en bror söker sin mamma som blivit kidnappad. Illustrationerna ser fantastiska ut och det är absolut största orsaken till varför den här serien lockar mig.


izombie - har sett tv-serien och älskar den ! Liv är så härlig och nu väntar jag bara på att det ska komma mera. Så nu vill jag ju såklart läsa de här också. Har läst att tv-serien och originalserien skiljer väldigt mycket från varandra. Hon har ett annat jobb och i originalserien finns vampyrer och annat övernaturligt också, inte bara zombies. Men nej, jag är så nyfiken på att se om humorn och känslan ändå skulle vara liknande i de båda. Någon som läst någon av dessa serier ? säg gärna om de är så dåliga att jag inte behöver fundera på dem mera eller om de är så bra att jag ska beställa dem direkt ! 

4 kommentarer:

 1. Tycker du ska läsa iZombie så att jag får veta om den är nåt att ha :)

  Gillar verkligen TV-serien men har inte läst originalet heller.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, då måste jag nog läsa den, för din skull menar jag.
   Hoppas verkligen på att hitta en ny favorit !

   Radera
 2. Åh jag visste inte att izombie var en graphic novel! Den vill jag läsa, tycker jättemycket om tv-serien :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja visst är den bra ! man kan ju bara hålla tummarna att originalet är hälften så härlig :)

   Radera