torsdag 14 maj 2015

Min bokhylla

Haha jag kan känna mig som en riktigt typisk bokbloggare ibland. Här är jag nu med en regnbågsbokhylla. Jag blev bara så inspirerad av Sandra på snowglitter då hon postade en bild på sin bokhylla på instagram. Så absolut skyller jag på dig Sandra.

En annan sak jag måste påpeka också är att jag alltid tänker på det här inlägget som David på OArYA skrev för någon månad sen. Då jag läste meningen "jag skulle aldrig filma min bokhylla" höll jag med till 100% och tänkte just på det här med färgsorterade hyllor. Att de är två saker som inte är min grej. Haha knappa två månader tog det för mig, så hade jag ändrat åsikt. Vänta bara, efter sommaren dyker det nog säkert upp en film också. David, jag lovar att varna dig en vecka på förhand.

Så efter all bokbloggskärlek kommer här mina bilder på den nystädade bokhyllan. I den här hyllan fattas Harry Potter-böckerna och majoriteten av mina Dan Brown, Nicholas Sparks och non-fiction + lite annat småplock.

20 kommentarer:

 1. Men fint blev det ju onekligen! ;D Har faktiskt också en regnbågshylla ... och är sugen på det där med att filma hyllan, trots att jag för ett tag sen inte förstod idén med det x)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ^^ haha, ja man brukar ju ga att mam blir som man umgås :)

   Radera
 2. ÅH!! Vad fint det blev! :D beundrade det där kattbokstödet redan tidigare :) PS. Har inte glömt bort brev, har haft lite bråttom, ska plita nu i helgen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det var värt all tid det tog :'D ingen panik, som jag skrev (eller tänkte jag det bara?) så ska det inte vara något stressmoment :D även om jag kikar nyfiket ut ur fönstret då posten kommer ;)

   Radera
 3. Helt klart en bokhylla man blir glad av. (:

  SvaraRadera
 4. Men gud så fint! :) Jag gillar både regnbågshyllor och book shelf tour så ser fram emot din!

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Du skrev en kommentar på min blogg för nga dagar sedan (ladyslibrary) och frågade om jag ville gästblogga hos dig. Det vill jag gärna! Ska jag maila dig så du får min mailadress? Hälsningar Elsa Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj vad roligt ! Maila mig gärna så får du frågorna av mig :D

   Radera
 6. Var hittar jag din mailadress? Jag hittar den inte någonstans.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har väl inte den i infon. Måste ändra på det :D min email är iallafall lizahotta@hotmail.com

   Radera
 7. Haha visst ändrar man sig fort när det gäller vissa saker? Hela booktube har ju regnbågsfeber typ. Men fint blev det! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag har alltid tyckt att alla andras hyllor varit så fina men aldrig trott att jag själv skulle falla för grupptrycket :'D tack !

   Radera
 8. Riktigt snygg shelfie ^^

  SvaraRadera