torsdag 23 april 2015

Marknadsför din blogg med prylar

Hittade denna underbara sida för ett par dagar sen. På vistaprint kan man designa en egen T-shirt, egna visitkort, telefonskal till ett par modeller, nyckelringar, pennor, brevöppnare, pappersklämmor osv. Man kan välja mellan hundratals färdiga designer eller göra en helt egen.

jag blir så sugen att göra massor med grejer till bloggen. vet inte vad jag skulle ha för nytta av dem eller när jag skulle använda dem men en liten prylnörd vaknar nog upp hos mig när jag bläddrar genom bilderna. nej, jag beställde inget men sparade några för framtiden.

roligast var nog att göra ett eget visitkort! men som sagt, när skulle jag använda de här ? lämna efter mig på bokmässan? gömma hemliga visitkort i mina favoritböcker i biblioteket ? hm.. skulle ju vara väldigt roligt i och för sig.


Och här hittade jag en fin färdig design. det syns inte här men under paraplyet står min bloggadress. haha tönt.


4 kommentarer:

 1. Vilken kul grej ändå - jag tänker även att man skulle kunna marknadsföra annat - som mina kompisar som just förlovat sig och går i giftastankar! Det skulle ju vara en kul grej att designa något som bara är deras framöver! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut ! Det fanns ju rätt så mycket bröllopsinspirerat där också :D

   Radera
 2. Vilken fantastisk idé att lämna spår efter sig i biblioteksböcker! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja visst sku de vara lite roligt :D men ja undrar om bibliotekarierna sku uppskatt de lika myki ? ja menar de får ju tag på en ganska lätt då telefonnumret finns på visitkortet ;)

   Radera