Den perfekta bokserien


om nån vecka kommer jag lägga in en beställning på mina 4400 böcker som jag behöver till 3på3 utmaningen och vaför sluta där ? här är en serie jag har läst mycket om den senaste veckan. låter som 100% min typ av böcker ! Askungen, Rödluvan och Rapunzel goes black. alltså blir så lycklig bara av att tänka på det. Älskar tv-serien Once Upon a Time och hoppas på att få samma sorts känsla av dessa böcker. 

nån som har läst dem och har kommentarer ?


Kommentarer

 1. jag har läst cinder, vet int riktigt om den har once upon a time känsla, dom e väldigt myki mer sci-fi/fantasy. Men ja tycket om den, så ja ska nog fortsätt läs den serien iaf. (har nog en rikti recension om du hadd lust att läs den http://bookishadventure.blogspot.com/2014/05/review-cinder-by-marissa-meyer.html )

  SvaraRadera
  Svar
  1. oj va roligt, ska kolla recensionen direkt ! :)

   Radera
 2. Jag har läst Cinder och Scarlet och jag gillar båda väldigt mycket. Tycker hon fått till begreppet fairytale retelling på ett jättebra sätt och med en del humor. Askungen tappar inte bara skon här liksom. :-) Båda recensionerna finns på min blogg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Av vad jag har hört hittills är de nog precis såna böcker jag skulle gilla :) ska kolla in dina recensioner med det samma ! Tack ska du ha. :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek