tisdag 16 februari 2016

När man varken läser eller bloggar

Efter att jag förra veckan läste ut The Death Cure har jag inte öppnat en annan bok. Håller fortfarande på med Kampen om järntronen men just nu så finns inte suget där. Och detta i sin tur leder till att jag inte har nåt att blogga om. Men en recension på The Death Cure ska jag skriva under veckan i alla fall. Och så blir det ju Mer kärlek åt bokbloggarna på lördag. Mycket mer än så vågar jag inte lova den här veckan.

Jag behöver en läsalot, eller en tag eller så måste jag helt enkelt bara fuska och sätta Kampen om järntronen åt sidan en stund och läsa nåt annat.


4 kommentarer:

 1. Min go-to i sådana situationer är att leta upp nån graphic novel eller liknande som jag inte läst tidigare. Förutom att man läser nåt så känns det inte som att man fuskar och läser en annan bok eftersom det är ett lite annorlunda medium :)

  Kan vara värt att testa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men ja ! Har ju faktiskt två olästa izombie i hyllan ! Tack för tipset :)

   Radera
 2. Tycker inte att det är fusk att lägga en bok åt sidan ett tag. Då ger man sig själv en chans att se den med lite nya, engagerade ögon när man tar tag i den igen. Jättebra tips du fick om graphic novel! Man kan också läsa något väldigt lättsamt i bokväg, typ barn- eller ungdomsbok. All läsning är bra men läsning ska aldrig kännas som ett tvång, så tycker jag!!!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller absolut med dig om att läsningen inte ska kännas som ett tvång :) känner verkligen för stt läsa nåt lite lättare just nu. Tack för ditt tips också :) kram !

   Radera