tisdag 2 februari 2016

Böcker jag hoppas hitta på bokrean

25.2 börjar bokrean officiellt men redan nästa vecka kan man på t.ex. Cdon förhandsbeställa reafynden. Fastän jag just beställt böcker från Amazon (eller ett box set av en serie) som blev allt för dyr efter att jag hamnade att betala en hel massa tull..... SÅ kommer jag såklart ändå köpa en bok eller två på rean om jag hittar nåt fint. 

Här är böcker jag just nu är väldigt intresserad av och som jag gärna skulle få ett fint pris på under rean. 


 • By light we knew our names - en novellsamling som låter så fantastisk ! 
 • En afrikansk kärlekshistoria - en verklighetsbaserad berättelse om kvinnan som var den första i världen att föda upp en elefantunge till vuxen ålder.
 • Arvet efter dig - Gillade Livet efter dig men kommer nog inte köpa den här om jag inte hittar den billigt. 
 • Made you up - Alla som jag sett att har läst den här har älskat den och den låter helt som min typ av bok. 
 • Vindens skugga - Är så himla sugen på att läsa den här efter att ja fått en kommentar här på bloggen förra veckan om att det var någons favoritbok. Jag läste om den och nu bara måste jag ha den. 
 • När livet börjar om - Har inte läst nåt av Dillon än, men mamma älskar hennes böcker såsom många andra också gör. Den här låter riktigt mysig + att jag som receptionist blir ju väldigt intresserad eftersom den utspelar sig i ett hotell. 
 • Tales of the macabre - en samling av Edgar Allan Pos noveller. Så otroligt fina illustrationer i den här ! 
 • Drunkna inte i dina känslor - En fackbok om högkänslighet. Kan ju inte ha för många såna. 


Vilka böcker skulle ni vilja fynda ? Eller kan ni kanske till och med hålla er ifrån alla webbshoppar och bokhandlar helt och hållet under rean ? 

6 kommentarer:

 1. Det blir svårt att hålla sig borta från rean då jag jobbar under den..farligt farligt :p.

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt att du blev sugen på att läsa Vindens skugga efter min kommentar!!! :-) Jag hoppas verkligen att du kommer att gilla den. Ser fram emot en rapport här på bloggen. :-)
  Har läst Lucy Dillon-boken på engelska och den var bra. Gillade den väldigt mycket!
  Jag brukar gå till någon fysisk bokhandel första readagen men sen kan det bli nätrea också. Tyvärr handlar jag ofta "bara för att det är billigt" på rean så det är inte alltid jag läser böckerna. Får sikta på att bättra mig i år!
  Ha det bra! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh VIndens skugga är absolut den bok jag är mest sugen på just nu ! Roligt att du gillade Dillons nya, den ler så bra. Jag har också en ful ovana att köpa bara för att böckerna är billiga, hoppas jag också kan hålla mig lite i år iallafall :) kram på dig !

   Radera
 3. Oh no, bokrean.. Jag tror jag kommer avstå från att besöka webbshoppar och bokhandlar, men om jag känner mig rätt så kommer jag ändå att kika vad som finns på adlibris och så :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Adlibris räcker nog gott o väl tror jag ^^

   Radera