Läsplaner för #läsalotensam

På fredag börjar som sagt min läs-a-lot Ensamtid där det fokuseras på den underbara tiden då vi bara får sitta ensamma och läsa. Det planerar jag i alla fall göra och det här är vad jag ska läsa under helgen.Jaa, jag läser fortfarande Half Wild. Kan ju minst sagt säga att jag har haft oflyt med läsandet de senaste veckorna. Älskar ju boken men kanske jag redan är i en liten book hangover då jag vet att serien är slut efter den här boken. Nåja, i helgen kommer jag satsa på att läsa ut den ! Om jag faktiskt gör det tror jag nog jag läser The Perks of Being a Wallflower som nästa. Den sägs ju vara så himla bra. 

Skulle ju vara jätteroligt om flera ville vara med ! Lovar fina priser åt den som läser flest minuter. Kan tyvärr inte säga precis vad priserna är ännu då det inte är riktigt klart än mellan ett par alternativ men värdet kommer i alla fall över 30€. Så mycket kan jag säga i det här skedet. Kika in här för att läsa mer om tävlingen.


Kommentarer

  1. Så smart att ha flest minuter och inte sidor!! Ska se om jag får tid :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Får se hur det fungerar i praktiken men jo det ska bli roligt med lite andra regler :D hoppas du har tid att vara med !

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Att skriva i böcker - yay eller nej ?

Skugga och svalka av Quynh Tran