Helgens priserJag har världens roligaste överraskning åt deltagarna i Egentid-läsaloten ! Varför jag inte nämnt detta tidigare och före läsaloten började är för att det blev klart för bara någon timme sen.

Vinnaren kommer som bekant få en goodiebag med några bokliga prylar och lite annat smått och gott med temat ensamtid.

MEN, jag kommer också att lotta ut 3st. exemplar av boken Själv-kraften i egentid som är skriven av Linus Jonkman. Så bland alla som deltar (ni är 9st.) kommer jag alltså lotta ut de här. Tusen tack till Forum som sponsorerar dessa underbara utlottningspriser som passar så fint till temat i läsaloten !


Så här skriver de om boken på Forums hemsida. 

Linus Jonkman gräver sig nu ännu djupare ner i det mänskliga behovet av att få vara för sig själv: Självsamhet är konsten att njuta av sitt eget sällskap. Det är en plattform för dagdrömmar, grubblerier, kreativitet, och analys. Fast främst är självsamhet en känsla som gör att egna stunder blir en njutning och en källa ur vilken vi hämtar de bästa av våra tankar. - See more at: Forum

Kommentarer

 1. Gud vilka fina priser! Jag har läst nästan 4 tim idag och är INTE klar än. Rapport kommer under morgon dagen! Nu måste lite annat göras i hemmet också!
  Kram och njut av lästiden ikväll

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh det låter som en bra första dag ! :D Tack, önskar dig en fortsatt fin kväll!

   Radera
  2. Tack snälla! Jag har nu gjort ett litet fredagsinlägg om läsningen hittills!
   Kram Cissi

   Radera
 2. Ännu ett "Fasen att jag inte kan vara med!". Vilka fina priser du har fått tag i. :) Hade varit skoj att ha chans på den där boken, för den vill jag läsa, men jag får sikta på nästa gång istället, oavsett om du har priser då eller inte.
  Du sprider så mycket glädje med dina inlägg att man vill skriva glada och peppande kommentarer hela tiden!!! :) Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja äsch vad tråkigt. Jag skulle också vilja att alla kunde vara med i utlottingen ! :) det kommer säkert flera gånger. Åh tack, så glad jag blir. Det är kommentarer som dina som motiverar mig varje dag :) stor kram till dig Gabriella !

   Radera
 3. Åhh spännande!!! Hoppas att jag vinner :D

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek