Ensamtid - en läsalotDen här helgen ska det vara fokus på böckerna och den underbara tiden då du får vara alldeles ensam tillsammans med dina favoritvänner; bokkaraktärerna. 

Regler: 

Tid: fre 27.5 kl 00:00 - mån 30.5 kl 23:59 (alltså 4 hela dygn) 
Plats: Din favoritläsplats
Poäng: Under dessa 4 dagar samlar vi läsare poäng. För att passa in på temat kommer du få 1 poäng per 15 minuter du läser (1h ger då 4p). Inga sidantal eller utlästa böcker räknas i detta skede. Om det blir jämnt med poäng i toppen kommer jag kika på hur mycket ni läst. Extra poäng fås också om du sprider ordet om tävlingen på din blogg eller via instagram innan tävlingens start. #läsalotensam
Pris: Vinnaren kommer få en liten boklig goodiebag med temat ensamtid. 

Det du alltså behöver göra är att låsa in dig i ett rum/ på toaletten / i bilen och bara läsa. Och jaa, skriv upp hur länge du läser varje dag (inte så himla noga på minuten). Du behöver inte hålla koll på poängen, bara på din ensamtid så sköter jag resten.

Kommentera här nedan eller på min instagram om ni vill vara med ! Skriv också i kommentaren om du bloggat eller instagrammat om tävlingen. Så ser jag fram emot att se era läsplaner under veckan.


Glöm inte hashtaggen 
#läsalotensamKommentarer

 1. Åh, ensamtid, vilket vackert ord. :) Önskar att jag kunde hänga med på denna läs-a-lot, men just de där dagarna kommer jag förmodligen inte att hinna läsa mer än typ tre sidor per dag. Mastigt med jobb och annat. Men jag ska drömma lite om ensamtid och läsning så kanske det känns bra ändå! :) Kul att du anordnar den! Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så tråkigt, kanske nästa gång :) kram !

   Radera
 2. Åh jag vill vara med. Ska även va med på eggets utmaning så man kanske kan kombinera dessa 2?
  Kram Cissi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag absolut att man kan ! Välkommen med :D kram !

   Radera
 3. Jag kommer att delta och har Instagrammat om det redan, men som sagt det kanske kommer något på bloggen senare också.
  bokcamilla heter jag på Inatagram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt att du är med ! :D

   Radera
  2. Nu finns även ett inlägg på min blogg om det.

   http://mittbokintresse.blogspot.se/2016/05/lasalotensam-med-i-regnet.html

   Radera
 4. Jag kommer att vara med och hoppas på att jag ska få lite tid till att läsa i alla fall :) Inlägg med bokhög kommer imorgon så jag är redo inför helgen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul ! Ska hålla ögonen öppna imorgon :D lycka till !

   Radera
 5. Hallå, jag kommer nog att vara med jag med! Har ju svårt att låta bli.

  SvaraRadera
 6. Vad skönt med en läs-a-lot som inte fokuserar på antalet sidor! Tycker det är så trist, för vi läser ju så olika, och om en ska läsa flest sidor blir jag ofta så stressad att jag inte kommer ihåg vad jag läst... Tyvärr har jag inte så mycket tid för läsning den här helgen, men hoppas det blir en bra läs-a-lot! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner precis som dig ! Tack ska du ha, trevlig helg åt dig :)

   Radera
 7. Hej! Jag hakar på! Även om jag tänkt göra en del annat också, vill jag gärna fokusera på att läsa fokuserat så mycket som möjligt! 😋

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen med, så kul ! :D

   Radera
  2. Kan jag följa dig under helgen någonstans ? Via en blogg, instagram, facebook eller annat ? :)

   Radera
 8. Vilken smart idé att fokusera på tiden som är läst istället för antal sidor eftersom det är så individuellt från person till person och ofta bara leder till stress! Är det för sent att anmäla sig nu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) tyvärr är anmälningen stängd :/

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek