#läsalotensam dag 1 och 2

Jag varit så insnöad i min älskade Half Lost så jag har inte ens satt upp resultaten för läsaloten här på bloggen. På instagram har jag uppdaterat varje kväll men nu kommer de här också.

Dag 1 - Fredag: Lästid: 2h55m
Dag 2 - Lördag: Lästid: 4h20m

Det har varit så underbart skönt att ha ledigt denna helg och eftersom pojkvännen är borta så har jag haft riktigt bra med tid för läsningen. Dessutom har vi haft så fint väder att jag kunnat njuta av läsningen utomhus med en kall cider i andra handen. Underbart.

På tisdag uppdaterar jag mitt eget resultat och då kommer jag också be er meddela era resultat för hela helgen så att jag får börja räkna ihop poängen, utse en vinnare och lotta ut de fina Själv-böckerna.Kommentarer

 1. Jag har uppdaterat lite överallt och har nu ikväll läst ut min tredje bok för tävlingen och läst över 11 timmar hihi känns lite maniskt men har man fått lästid så ska man ju unna sig det anser jag!
  Ha en härlig söndagskväll
  Kram Cissi

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag har följt dina uppdateringar, du har verkligen haft flyt med läsandet ! :) hoppas du får en fin slutspurt idag !

   Radera
 2. Har uppdaterat idag igen. Läst lite idag och kommer nog läsa några timmar till innan jag är nöjd. Ja bästa morsdagspresenten hittills. Att få läsa en hel helg!
  Kram Cissi

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek