#läsalotsport16 wrap-up

Under den gångna veckan var jag med i Elviras Sportlovs läs-a-lot. Här är inlägget jag skrev före läsaloten började, var jag presenterade mina mål.

De första dagarna gick väldigt bra och ännu på torsdagen var alla mina tre mål avprickade. Men när det blev fredag och helg hamnade läsningen åt sidan. Jag spenderade hela helgen med min pojkvän, firade vår 5 års dag och njöt av ledigheten.


Så slutresultaten blev såhär.

1. Läsa minst ett av följande seriealbum; izombie vol 2, Saga vol 1, Lumberjanes vol 1. Done. Om jag minns rätt läste jag ut izombie vol 2 redan på tisdagen. Fler än så blev det inte men målet är nått.

2. Läsa nåt ur både Kampen om järntronen och Half Wild varje dag. Här är var jag missade mig i helgen. Jag läste nog något varje dag men från fredag framåt läste jag endast Half Wild och inget i Kampen om järntronen.

3. Få läsglädjen tillbaka ! Älskar Half Wild och vill inte att den ska ta slut så den har absolut hjälpt mig ur lässvackan jag varit knee deep i den senaste månaden. Så, check. 

Men detta betyder att jag inte nådde alla mål jag satt för mig själv. Och det i sin tur betyder att jag inte ''förtjänat'' Tales of the Macabre som jag hade lovat mig själv som pris om jag klarat alla mål. Men, jag måste erkänna att när jag gjorde min bokreabeställning i torsdags slank den med ändå. Moment of weakness. 

Tack till Elvira som drog igång denna läs-a-lot. Det var så roligt att följa med alla under veckan och också att utmana sig själv lite. Längtar redan till nästa läsalot. 

Kommentarer

 1. Bra Jobbat! Jag klarade inte heller riktigt mina mål, hade en massa annat program så läsning blev inte riktigt av :S men tror nog jag beställer lite på rean iallafall ... för jag läste ändå slut Jane Eyre. x)

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, ja lite måste vi ju få fuska :')

   Radera
 2. Det är inte så mycket att göra, ibland kommer annat i emellan och det måste det få göra också :) Ibland kan det hjälpa att bara planera upp lite, det behöver inte alltid bli som man tänkt. Läsglädjen var ändå viktigast :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, och läsglädjen dök upp till slut :D

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek