Kantarellsoppa, finläsning och nya löften

Happy sunday till er alla ! Här sitter jag och njuter av så många fina saker på samma gång. Vårsolen skiner, har nyss kokat en riktigt god kantarellsoppa och Half Wild är så bra just nu ! Älskar verkligen den här trilogin och speciellt relationerna i den. Enough said.

Det är helt enkelt en riktigt bra dag idag.

På söndagar blickar jag också fram på den kommande veckan och i bloggväg har jag än en gång en plan. Nästa vecka blir det nämligen recensionsvecka. Jag vill verkligen recensera alla böcker jag läser i år och i skrivande stund har jag 4 orecenserade böcker. Så de kommande fyra dagar kommer bloggen innehålla en hel massa tankeregn.

Hoppas ni alla får en fin och solig söndag.


Kommentarer

 1. Nu har jag äntligen hunnit titta på din video!!!! Vilken ära att bli omnämnd i samband med att du visade "Vindens skugga"! :) Jag hoppas verkligen att du kommer att gilla den! Jag funderar på att läsa om den snart, fast kanske på engelska då för att få uppleva den "på nytt". Vi får se!

  Ha det bra! Kramar i massor!!!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle nog aldrig fått upp ögonen för den boken om det inte varit för dig så absolut ville jag nämna dig :) ha det bra du med ! Kraam :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek