Tävling - Alla med !

Min alldeles egna bokblogg fyller 1 år om en månad och som många andra tänker jag fira med en liten tävling. Jag kommer utse en vinnare och två stycken som får varsitt tröstpris. Priserna är bokrelaterade och en gnutta julinspirerade. Ni har två veckor på er, lycka till !


Kommentarer

 1. Vad roligt! Grattis! :) Jag vill absolut vara med!
  Ett citat från Jane Eyre som jag gillar: "'Yes, of friends' I answered, rather hesitatingly: for I knew I meant more than friends, but could not tell what other word to employ."
  Min mail: jagochminabocker@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du är med ! Och vilket fint citat :) lycka till i tävlingen !

   Radera
 2. för rolig tävling för att låta bli ;) har ju så många bra citat! men älskar ett jag nyss hittade i clockwork angel av Cassandra Clare. "One must always be careful of books and what is inside them, for words have the power to change us." sen ett annat i samma stil från to kill a mockingbird av Harper Lee, "Until I feared I would lose it, I never loved to read. One does not love breathing."
  du vet var du hittar mig, bookishadventure.blogspot.com ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. yay, håller alla tummar och tår fö dig ;) två mycket, mycket fina citat ! may the odds be ever in your favor !

   Radera
 3. Grattis!! :)
  Från boken Neuromancer skriven av William Gibson: "The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel".
  elin.helmersson@live.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack så mycket, roligt att du är med och tävlar ! lycka till i lottningen :)

   Radera
 4. Grattis till bloggfödelsedagen! Jag vill vara med och bidrar med ett citat från The Hero of Ages av Brandon Sanderson. En varning är att det är från den sista boken i serien så den innehåller lite spoilers, men den är så himla rolig för den som har läst de föregående böckerna.

  Du kan nå mig på boktycke.se
  "Oh, come on. You have to admit that you're unusual, Vin. You're like some strange mixture of a noblewoman, a street urchin, and a cat. Plus, you've mangaged - in our short three years together - to kill not only my god, but my father, my brother, and my fiancée. That's kind of like a homicidal hat trick.”

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska du ha ! Roligt att du också är med, lycka till i lottningen ! :)

   Radera
 5. Woohoo, grattis i förskott då! ;D Självklart vill jag vara med, har bara tagit ett tag att komma på den perfekta boken ... tillslut valde jag en rätt självklar en, ett citat jag alltid minns och som jag tycker är så otroligt fint, trots att antagligen de flesta redan känner till det. Från sista boken i en serie som betyder outsägbart mycket för mig: Do not pity the dead, Harry, pity the living. Above all, pity those who live without love. - Albus Dumbledore, Harry Potter and the Deathly Hallows av J.K.Rowling.

  Du når mig på bloggen! (http://mylifestylebyelvira.blogspot.com)

  SvaraRadera
  Svar
  1. tacktack ! Har inte läst serien själv men har hört citatet förr o det är faktiskt mycket fint ! Lycka till ti dig också, roligt att du är med :)

   Radera
 6. Grattis till bloggens födelsedag! :)
  Ett av mina favoritcitat är ur boken Livsregler för en medelstor get av Ina Ekegård:

  "Hon sa att man väljer. Väljer om man ska vara nära. Eller hålla sig en bit ifrån. Står man nära blir käftsmällarna hårdare. Råare. Fast hjärtslagen hörs bättre. De egna. Och andras. Hela äventyret blir större. Mäktigare. Vackrare."

  Min mail är: vargnattsbokhylla@hotmail.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ! en helt okänd bok för mig, men vilket bra citat verkligen. får en att tänka en hel massa. Tack för att du är med och tävlar, lycka till :)

   Radera
 7. Hej, och grattis! :) Eftersom du lämnade en kommentar om tävlingen, tänkte jag vara snäll & försöka åtminstone. Alltså, The fault in our stars är den enda bok jag kan citat ifrån, jag är helt ärlig. Så det får bli ett där ifrån: "The thing about pain is that it demends to be felt" och " Oh I'm Grand - I'm on a rollercoaster that only goes up, my friend." Antar att det är något speciellt med alla dem citaten från boken, för dem har etsat sig fast i min hjärna. Haha. / Kram
  Kontakta mig på min mail: hannah.blogg14@gmail.com , annars så finns jag på min blogg. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för gratulationerna och för att du bestämde dig för att tävla :) måste hålla med dig om att det finns många fina citat från the fault in our stars. jag har många personliga favoriter från just den boken ! lycka till i lottningen :) kram !

   Radera
 8. Grattis på bloggfödelsedagen! :)

  Det finns så många fina citat från böcker så det är svårt att välja, men här är i alla fall en från Nalle Puh “If the person you are talking to doesn't appear to be listening, be patient. It may simply be that he has a small piece of fluff in his ear.” :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ! Nalle Puh är nog troligtvis den klokaste som finns :) lycka till åt dig också :)

   Radera
 9. Jag är med och Grattis till dig och din blogg! Jag har bara ett citat som jag kommer ihåg så här utantill och det är från Världens viktigaste kyss av David Levithan. "Tvivel är en risk som är värd att ta för att bli lycklig"

  min mejl: e.backeby@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack ska du ha ! roligt att du är med, lycka till i lottningen :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Slutet på To Kill A Mockingbird och read alongen

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot