Äntligen kom paketet

Min fina Kindle Paperwhite är här ! Har hunnit testa den under helgen och jag är verkligen positivt överraskad! den är lätt, liten och skön åt ögonen. Mamma köpte också ett cover åt mig som ni ser här på bilden. tack för denna fina present !

Har köpt två böcker under helgen. För att testa läsplattan köpte jag The call of the wind av Jack London som pappa rekommenderade. Läser den som bäst och den verkar intressant och annorlunda från vad jag tidigare läst. Köpte också Eleanor and Park eftersom jag hittade den så billigt.

Älskar att köpa och läsa fysiska böcker men för mig är en läsplatta ett måste. jag läser ofta i mörkret och har provat flera olika läslampor som bara inte funkar för mig. därför är det perfekt för mig att ha läsplattan som jag kan använda på kvällarna och de fysiska böckerna kan jag läsa då jag har ordentlig belysning.

I kindlen kommer jag ha böcker som jag inte nödvändigtvis behöver ha i hyllan. Till hyllan kommer jag fortfarande skaffa böcker med fina omslag och böcker som jag kan tänka mig läsa flera gånger. Också svenska böcker kommer jag köpa i fysisk form eftersom de inte finns på amazon (eller har jag fel ?)


Kommentarer

  1. Nu är det nästan att jag också vill köpa mig en med! Det har ju länge pratats om att Amazon ska komma till Sverige, men har inte hört någonting om det på ett bra tag, hoppas dock att det kommer, och snart!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rekommenderar absolut Kindle Paperwhite om du bestämmer dig för att skaffa en läsplatta, den är underbar !

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Slutet på To Kill A Mockingbird och read alongen