All kärlek åt Gilla Böcker

Gick ett supersnabbt varv på de lokala loppisarna idag och hittade två fina gilla böcker ! har länge velat beställa några, mest David Levithans och Christin Ljungqvists böcker, men det har inte blivit av. Så idag hittade jag två av Jonathan Troppers böcker och var tvungen att köpa dem direkt !

Tycker om att Gilla Böckerna är så fina i designen, sköna att hålla och bläddra i och så har de verkligen fått publicerat många fina historier. historier som enligt mig låter annorlunda, intressanta och viktiga. blir supersugen att börja med dessa två böcker som jag nu har. All creds åt tjejjerna på Gilla Böcker

Annars fyndade jag också Hemligheten på Mercy Close av Marian Keyes.


Kommentarer

 1. Håller med om att Gilla Böcker's böcker är väldigt fina! De har även väldigt bra böcker och i höst ger dem ut ett antal böcker som man verkligen vill läsa! Som du nämnde Levithans, även Jandy Nelsons bok osv.
  Jag har en annan bok av Marian Keyes (vattenmelonen heter den) som jag också fyndade på loppis. Har dock inte läst den så, vet tyvärr inte så mycket om författaren. Har du läst något av henne innan? :) /Hannah

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur, så fina :) Måste läsa lite om Jandy Nelson nu när du nämner henne.
   Jag har läst ett par böcker av Marian Keyes tidigare och jag tycker verkligen om dem. De är såna böcker jag tar med på resor eller läser under sommaren. lättlästa böcker där man inte behöver fundera så mycket extra :) Vattenmelonen och Sushi för nybörjare är väl hennes mest sålda böcker. Har inte läst någon av dem dock men båda finns i hyllan :)

   Radera
  2. Om du vill läsa något av Jandy Nelson .. läs hennes bok "Himlen Börjar här"! Den är väldigt bra och är än så länge den ända bok jag läst av henne! :) Som ett litet tips!
   Okej! Det känns positivt om Marian Keyes böcker! Måste ta mig an den någon gång... tror t.o.m att vattenmelonen var en serie, om jag inte minns fel ..

   Radera
  3. Tack för tipset, läste om den nu och den låter verkligen som något som jag skulle kunna gilla !
   Jaa alltså många av Keyes böcker handlar om systrar från samma familj. men de hör inte mera ihop än så. Vattenmelonen handlar om en syster i familjen Walsh, Anybody out there har jag läst och den handlar om Anna Walsh, en annan av systrarna. De är 4 systrar om jag minns rätt så jag antar att det finns en bok per syster :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

In my book bag

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek