Nu ska det recenseras


Jag har länge tyckt att mina recensioner här på bloggen är onödigt långa. De har tagit länge att skriva så därför orkar jag inte alltid recensera böckerna jag läser.

Därför har jag nu bestämt mig för att ändra min recensionsmodell. Recensionerna ska bli kortare, mer rakt på sak och bäst av allt - utan bedömningsakala ! Så himla skönt att inte behöva tänka på steget mellan 3 och 4 längre. Och betyg är ju väldigt individuellt så det känns som att de inte säger mycket alls om boken egentligen.

Jag kommer istället utforma mina recensioner i två delar. En kort sammanfattning av handlingen med egna ord och sen fyra åsikter i punktform. Eftersom jag älskar citat kommer det säkert finnas såna med också men inte alltid. Hoppas detta ska ge mig inspiration att skriva fler recensioner. Ska knåpa ihop några från det gångna året innan jul.

Vad tycker ni om att läsa i andras recensioner? 

Kommentarer

 1. Jag funderar också på att korta ner mina recensioner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror det kan motivera en att skriva fler rencensioner :)

   Radera
 2. Jag tänkte precis idag också att jag ska ändra format på hur jag skriver recensionerna! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa det är ju roligt med lite nytt ibland :)

   Radera
 3. Det känns som att jag lägger ner orimligt mycket tid på recensionerna, men tanke på hur få som läser dem... ;) Så, du har absolut en poäng, jag orkar ju inte heller läsa långa recensioner. Punktform låter bra!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek