Läser just nu om snöstorm, kärlek och mera snö

Jag vet inte om jag plötsligt börjat uppskatta mer av det jag läser eller om jag verkligen bara läst bra böcker i år. Nu läser jag Let it Snow av Maureen Johnson, John Green och Lauren Myracle. Först ut är Johnson och hennes historia blev jag färdig med igår. Den va så förbaskat rolig ! Skrattade oskojjat högt minst en gång i varje kapitel och har så många roliga citat jag skulle kunna dela med mig av ! Måste söka upp mer av henne.

Nu är jag dock väldigt rädd att jag läst det bästa i den här boken. Att de andra historierna inte berör mig lika mycket och inte är lika roliga och intressanta. För allt det hade Johnsons The Jubilee Express.

Upp till bevis, nu börjar jag med John Greens historia A Cheertastic Christmas Miracle.


Kommentarer

 1. Vilket gosigt läs-sällskap du har :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur :) vi har 7 katter och en hund hemma hos oss så det finns alltid någon som vill mysa :)

   Radera
 2. Hej! Jag ber jättemycket om ursäkt för att jag inte har svarat. NaNoWriMo tog upp all min tid och jag hann inte tänka på något annat. Jag ska försöka svara på frågorna idag och skicka svaren till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen panik, vi kan ta det nästa helg också om det passar bättre :) ditt gästinlägg är det sista innan julpausen så ingen stress :) det var så fint jobbat av dig att klara NaNoWriMo så no hard feelings ^^

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Att skriva i böcker - yay eller nej ?

Skugga och svalka av Quynh Tran