Julläsning med Mia

December och Januari är mina allra bästa läsmånader. I december läser jag mycket för att ännu få in de där sista böckerna i årsstatistiken och i Januari vill jag få en bra start på det nya bokåret.

Detta kombinerat med att jag nog kommer ha rätt så mycket ledigt vid årsskiftet utgör en perfekt grund för att vara med i Mias Julläsning! Julläsningen pågår 19.12-12.1 och Mia har ordnat detta till en liten tävling. Genom att läsa flest antal sidor under dessa veckor vinner man en valfri pocket + en liten överraskning. Mer om julläsningen kan du läsa här. 

Här är vad jag tänkt läsa under de kommande 3 veckorna. Eftersom det går ut på hur många sidor man läser och inte antalet böcker så tog jag också med de böcker jag har på hälft som jag ska läsa ut. Det är alltså Joulutarina, Let i snow och The Death Cure. De andra tre är från min senaste bokbeställning.


Under en av veckorna kommer jag vara i norra Finland med mina vänner och kommer nog inte läsa så mycket den veckan så därför kommer jag istället klämma in dessa fina ljudböcker.

Ljudböcker jag tänkt lyssna på:


Kommentarer

 1. Fin liten hög, säkert väldigt trevlig också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag hoppas det finns mycket bra där ^^

   Radera
 2. Hoppas du får en riktigt fin jul med mycket bra läsning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska du ha ! Och detsamma till dig Johanna ! :)

   Radera
 3. Jag har lyssnat på några i Pax serien och jag gillar dem, bra uppläsare i Morgan Alling. Nyfiken på boken med katten på bokryggen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lyssnade på första Pax boken och gillade verkligen Morgan Alling som uppläsare ! Crenshaw låter riktigt mysig, handlar om en pojke och hans låtsaskompis (katten).

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek