Vinterns vill ha, måst ha, ska ha böcker

Det är dags att lista böckerna jag allra helst vill ha just nu. Jag brukar i regel göra 3 större bokbeställningar i året; vinter, sommar och höst. varför våren inte får någon egen beställning vet jag inte. Vinterns beställning får dock vänta till årsskiftet eftersom jag klarat mitt köpstopp så bra så jag ännu vill hålla mig resten av året. 

Men här är de böckerna jag i denna stund vet kommer finnas med i beställningen. Om de inte dyker upp under julgranen vill säga. 

Kolla bara in denna helgalna blandningen ! Serier, fackböcker, kärlek och lite middle grade. 


Den högkänsliga människan - den här har jag varit intresserad av så himla länge (men omslaget ser så tråkigt ut att jag är rädd det förstör lite för mig) och nu ska jag nog ha den ! ser verkligen fram emot den. 

Crenshaw - absolut ÄLSKADE Applegates One and Only Ivan och den här ska vara i lite samma stil. ser så fruktansvärt mysig ut! 

The complete Peanuts - det här är första boxen i samlingen och jag tänkte hålla mig och bara köpa den till att börja med. Så får jag samla resten av de 12 boxarna senare. 

Nimona - har sett ett utdrag ur den här och den verkar så himla rolig ! + att jag älskar illustrationerna.

The rest of us just live here - har nyligen fått upp ögonen för den här och nu har jag haft titeln på hjärnan i flera dagar (då andra går och nynnar på låttexter som fastnat i huvudet går jag och mumlar boktitlar, oftast är det The perks of being a wallflower som kan sitta i flera veckor i sträck)

See me - Min kära Nicholas Sparks som betyder så mycket för mitt läsande har i höst släppt denna fina och den ska jag såklart ha ! 


Kommentarer

  1. Är också nyfiken på Den högkänsliga människan!

    SvaraRadera
    Svar
    1. efter mycket research verkar den vara den absolut bästa boken i ämnet :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek