Bokbloggskärlek Deluxe

Den här veckan kör jag ett lite annorlunda bloggkärleksinlägg. Nästa lördag får vi igen läsa om idealböcker, fantastiska författare och favoritinlägg.  Men idag kommer jag lista några inlägg jag läst de senaste dagarna som jag tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet. Lite extra kärlek helt enkelt.

En nyfunnen favorit är Prologen och hon har skrivit så många fina inlägg så jag har svårt att välja ett men det här inlägget om överraskningar i bokhandlar var för underbart för att inte dela. 

Kajsas bokblogg har en fin inläggsserie där hon visar snygga bokomslag, här är det senaste inlägget. 

Här får vi njuta av underbara bokprylar om Sandra fått hem, och åtminstone jag blir lite avundsjuk. 


Anna har haft glädjen att intervjua författaren Leigh Bardugo. Det är ett nöje att läsa eftersom man som läsare känner att Anna är insatt och intresserad. Annorlunda och riktigt bra intervju !  

En bok jag aldrig annars skulle tro att jag ville läsa får jag plötsligt ett SÅ stort intresse för. Allt tack vare denna recension på Vargnatts Bokhylla. Är verkligen så sugen på den här nu. 

En annan inläggsserie om omslag hittar man på Magiska Runor, men denna gång jämförs det alternativa omslag på en och samma bok. Älskar den här idén!


Vilket är ditt favoritinlägg från den gångna veckan ? 


Kommentarer

 1. Åh vad glad det gjorde mig att mitt inlägg gjorde dig intresserad av boken! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte en bok jag annars skulle se två gånger på så din recension var verkligen bra då den fick mig intresserad ! Så tack för det :)

   Radera
 2. Vad kul och uppmuntrande! Fick ny skaparenergi nu, tack <3
  Skall genast klicka in till de andra också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt om jag kunde bidra till det !

   Radera
 3. Åh, roligt inlägg tycker jag! Och jättekul att du gillade intervjun, är alltid lite nervöst att publicera inlägg en lagt ner extra mycket tid och kärlek på tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske kommer det flera sån här inlägg i framtiden :) det är så roligt att få bra respons av läsare så självklart vill jag ge det åt andra också.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek