5 böcker jag MÅSTE läsa i år

Jag brukar inte planera på förhand vad jag ska läsa eftersom mitt humör ändras varje dag men jag har 5 böcker som jag absolut kommer prioritera i år.

The Best of Me av Nicholas Sparks - igen är det ett år sen jag läste nåt av honom sist och nu börjar jag ha abstinens ! Just den här boken vill jag läsa eftersom den blivit filmatiserad och såklart ska jag läsa boken innan jag ser filmen.

Two for the dough av Janet Evanovich - har läst så seriösa böcker nu senast så jag längtar så tills jag får läsa nästa bok i Stephanie Plum serien!

Maze Runner av James Dashner - Enda sen jag såg filmen har jag inte kunnat sluta tänka på den. Kommer nog köpa den till Kindlen under våren.

Två andra som jag har i hyllan är Cinder av Marissa Meyer och Wonder av R.J Palacio. De är båda två såna jag gång på gång glömmer att jag har men blir glatt överraskad varje gång jag ser dem i hyllan. Vill verkligen läsa dem i år.


Nån annan bok jag absolut borde läsa i år ?

Kommentarer

 1. Maze runner borde du läsa! Den är inte en av mina favoritböcker kanske, men med tanke på all uppmärksamhet om den, känns det som ett måste!

  John Greens nya bok på svenska, Kanske är det allt du behöver veta, Kanske ihop <3, jag ska försöka läsa Eleanor & Park, du kanske har! Sen sista boken i serien Rör mig inte! Även den sista delen i serien Divergent!

  Har ingen aning om du läst dem jag nämnt, men de vill jag läsa i alla fall! Och hoppas du hittade någon intressant! :) Kram Hannah! (Kanske ihop har jag läst & älskade!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maze runner är absolut högt på listan! Har endast läst eleanor and park av dehär du nämner, den var riktit bra! Divergent serien är jag också sugen på :) tack för alla tips, ska hålla titlarna i minnet :) kram!

   Radera
 2. Maze runner, Cinder och Wonder är tre som jag är väldigt nyfiken på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow har inte du heller läst maze runner ? Trodde jag var ganska så ensam om det :)

   mycket olika böcker men alla intressanta på sitt eget vis :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Att skriva i böcker - yay eller nej ?

Skugga och svalka av Quynh Tran