Underbar bokklubb för vuxna

när jag var yngre var jag medlem i en bokklubb som hette Funtasie. Varje månad fick man ett paket med ett par böcker i och mängder med andra prylar. Älskade att se det stora lilafärgade paketet sticka fram ur postlådan ! Efter att ha varit på jakt efter en bokklubb för vuxna kom jag över denna.

Tryck på logon för att komma till hemsidan. The Willoughby Book Club älskar jag ! Priset är ca 20 euro i månaden (jo, lite väl dyrt kanske) men allt ser så fint ut här ! Böckerna skickas i fina paket och man kan också få lite freebies med i paketet. Dessutom, för varje prenumeration eller köp donerar WBC en bok till Book Aid International. 

WBC satsar på att skicka personliga böcker åt varje prenumerant. När man registrerar sig får man nämna sina favoritböcker, genrer och författare och annan info man tycker att kan hjälpa dem att hitta en perfekt bok för bara dig. De väljer alltså för hand ut olika böcker för varje enskild prenumerant. 

Jag bara måste testa någon av dessa (högst troligen WBC) om så bara för några månader!

Tänk om man får sin framtida favoritbok i nåt av dessa fina paket. 

WBC säljer också lite bokprylar som jag just nu känner att jag inte kan leva utan. Här till höger en snygg book bag och ett 12-pack med bookplates att sätta i sina böcker.


Kommentarer

 1. Åh Funtasie var jag också med i! Älskade den! :D
  Den här WBC du hittade låter ju helt underbar, måste spara :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! Det var absolut månadens höjdpunkt att få hem paketet ! :D jaa visst är den fin, priset är enda som håller mig lite tillbaka :)

   Radera
 2. Jag var också med i Funtasie (och Pollux) förut och det var alltid så roligt att få de där paketen varje månad :D Ska ta och kolla in WBC lite, blir SÅ sugen att få hem en överrasknings bok varje månad :) Du får gärna blogga om du bestämmer dig för att testa det och får paketen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh så roligt ! Jaa visst var det spännande :D kommer absolut dela med mig om jag köper en prenumeration :)

   Radera
  2. Ahem, jag råkade visst köpa en tre månaders prenumeration nyss. Kunde inte låta bli! :D

   Radera
  3. nej vad kul! Det känns nog lite som att jag också slänger in en beställning ikväll :D vilket paket tog du ?:)

   Radera
  4. visst blev det en 3 månaders prenumeration för mig också :') ska bli så spännande att se vad man får ! och också att följa med vad du får i dina paket, förhoppningsvis får vi se inlägg från dig också :D

   Radera
  5. Jag kommer definitivt att lägga upp inlägg när jag får den :) Ska bli så spännande :D Jag tog Bespoke paketet eftersom jag gärna vill ha lite variation (fast valde ändå bara contemporary fiction, historical fiction och bestsellers haha, men skrev lite önskemål också). Vilken tog du? :)

   Radera
  6. Okej, det låter som en fin blandning ! Jag tog contemporary paketet, gav också några riktlinjer för att hjälpa dem lite :D

   Radera
 3. Hade inte heller haft något emot att få hemskickat ett sådant fint paket med ny bok varje månad, tack för tipset :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej jag skulle nog räkna dagarna till nästa paket :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek