All kärlek till biblioteket

Gjorde världens bästa upptäckt igår. Gick nämligen in till biblioteket mest för att värma mig innan jag skulle gå hem från centrum. Älskade att vara vid bibban och låna hem böcker när jag var yngre, men nu har jag inte varit där på flera år. Hade helt glömt bort hur mysigt vårt bibliotek är. Och hur mycket bra böcker det finns där ! 

Hyllan för engelska böcker är mycket liten men hittade många av de böckerna jag länge varit intresserad av men inte vågat köpa ifall jag inte läser dem. Ett bra exempel på en sån bok är Stephen Kings Under the Dome. Vilken bjässe.

Hade rätt så bråttom hem, annars skulle jag nog ha läst ett litet smakprov ur någon bok, kanske Tony Parsons Man and Boy som jag såg i förbifarten. Kanske jag smyger in imorgon igen. Jobbar alltid kvällsskifte så min arbetsdag börjar kl 3. Skulle nog få inklämt ett par lästimmar innan jobbet.


absolut älskar min fina stad Jakobstad. Att det aldrig händer nåt här spelar ingen roll för mig. Jakobstad är precis så mysig, hemtrevlig och fin som jag vill ha det !

Kommentarer

 1. Bibliotek är mysiga, det är verkligen helt underbart att sitta i en miljö fylld med böcker :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis, det är dessutom så härligt tyst och fridfullt :)

   Radera
 2. Under the dome har jag läst fast på svenska, så bra! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. roligt att höra att du gillat den! Ja kanske det skulle vara smart att läsa den på svenska, kan hända att det skulle flyta på lite bättre :) ska se om de har den på svenska i biblioteket också :)

   Radera
 3. Kul att du har återupptäckt biblioteket / Bibliotekarien ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Skäms över att jag inte har varit där på flera år :D

   Radera
 4. Bibliotek är en av världens allra bästa idéer!

  SvaraRadera
 5. Jeppis bibliotek e faktiskt riktigt bra. man hittar allti någo man vill läsa där o de e något sånär logiskt ordnat där. trollhättans bibliotek är kaos, jag har ingen aning om var man hittar något alls. ja menar, att femte vågen av rick yancey står brevid böcker för lågstadieelever? snacka om att skrämma bort tonåringar från att läsa...

  SvaraRadera
  Svar
  1. har faktist int så många andra bibliotek att jämför me men i jeppis ede no som du säger, bra ordnat och riktigt bra utbud tycker ja :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek