Min första videoblogg är här!

*infoga ballonger och partyhattar här*

Jag lovade ju att jag skulle göra en book haul i videoformat över mina bokreaböcker + en hel del annat i bokväg som jag köpt under de senaste veckorna. Och här är den nu.

Även om ljudet är väldigt dåligt på slutet när batteriet på kameran tog slut, måste jag säga att jag är väldigt nöjd. Så stolt över att jag gjorde den, klippte och redigerade videon och speciellt att jag publicerade den ! Hoppas ni också tycker det är lite kul att se vem jag är, att ni förstår min finlandssvenska (pratar aldrig högsvenska så är väldigt ovan, men försöker iallafall att inte använda så mycket av min lokala dialekt) och att jag har kvar alla mina bloggföljare efter dessa 12 minuterna.


Kommentarer

  1. Söta du <3 BRA JOBBAT, älskade videon! Är också förälskad i Johnny Depp förresten ;) Och eftersom även jag är HSP, så får du gärna återkomma och berätta vad du tyckte om den boken. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men tack snälla du <3 jag kommer absolut skriva om boken sen, hoppas den är bra ! Kram på dig.

      Radera
  2. Jag tycker det var superbra! :D Är så himla sugen att själv spela in en video någon gång, för ni har typ alla mina favoritbokbloggar börjat med det ibland. Jag vill ju inte vara kvar helt ensam liksom. Antingen typ en bookhaul eller en sån där bookshelftour.

    Och jag förstår din finlandssvenska väldigt bra! Nu när jag vant mig lite vid ert uttal (Elvira från The World I Live In är ju också finlandssvenska bl.a.) så är det faktiskt riktigt fint, för ni låter så himla glada i er röst. Här nere i Sverige låter vi väl snarare gnälliga och uttråkade. Åtminstone vi som bor i Stockholmstrakterna...

    Men hoppas att du kanske gör någon mer video i framtiden! :D (Ps. himla kul att få se dig "live", eller vad man kan kalla det) Kram! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack ska du ha ! Hoppas du också gör en video någon gång ^^ har aldrig tänkt på att vi finlandssvenskar låter glada men det är ju bra om det låter så :D tror nog det blir fler videor i framtiden :) kraam !

      Radera
  3. Jättebra video! :D Supertrevligt att se dig och du har jättehärlig dialekt i videon. Vore kul att höra hur du pratar "vanligt" nån gång bara för att höra skillnaden :). Gargoylen och Vindens skugga har jag läst och tyckt om. Drunkna inte i dina känslor har jag påbörjat men inte läst ut än :). Hoppas du gör fler videos! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men tack, så snällt :) kanske jag kan göra nåt i framtiden där jag visar upp lite dialekt också :D åh, är så sugen på dem alla. Tack för din fina kommentar, blir absolut pepp på att göra mer :)

      Radera
  4. Åh jag älskar finlandssvenska så härligt att lyssna på :) Hoppas på fler videos i framtiden :)

    SvaraRadera
  5. Svar
    1. Tack så mycket ! Jättekul att du gillade den :)

      Radera
  6. Kul att se en video och det var inga problem med din dialekt, hoppas att du kommer att göra fler videos. Jag gillar också Johnny Depp (har också läst någon bok om honom) och Vindens skugga rekomenderar jag med.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så roligt att du gillade den ! Åh, jag är så sugen på Vindens skugga.

      Radera
  7. älskar finlandssvenska <3 hoppas du för fler videos! :D och Vindens skugga ar den boken som först fick mig att börja läsa, den är superbra och man flyger bara igenom sidorna på den :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men tack ! Kul att du gillade den :D jag måste nog absolut prioritera Vindens skugga i vår hör jag !

      Radera
  8. Åh vad roligt att se! Tyckte du lät jättegullig och jag förstod din finlandssvenska :) jag skulle också vilja göra nån video framöver men det känns så läskigt, så kul att du tog mod till dig och det blev ju jättebra :D
    Den där första boken om systrarna lät verkligen spännande, och vindens skugga har jag läst och tyckte mycket om :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så jättemycket ! :D hoppas du också gör en video en dag :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek