20 böcker rikare efter bokmässan

Det har gått en dag nu sen jag kom hem från Göteborg och bokmässan och boksmällan börjar sakta försvinna. Igår var den hård. Spenderade en hel del pengar på de två dagarna jag var där och då jag sprang med tunga väskor genom Arlanda flygplats för att byta flyg ångrade jag hälften av mina köp. Men nu när jag är hemma och får se på alla fina böcker jag fått hem sitter jag bara och ler.


Min fina hög. måste säga att jag faktiskt handlade ganska smart. Inte många spontanköp, utan mest böcker jag verkligen velat ha länge. Sen blev det också lite småprylar som en muminjulkalender, muminstämplar och en totoro-nyckelring.


Var också på Kulturkollos fantasymingel på lördagen och nej vad roligt det var ! Träffade lite bokbloggare (och fick konstatera att jag är väldigt dålig på att känna igen ansikten) och även byta några ord med den härliga Sally Green. Denna fina goodie bag fick vi sen. Amazing ! TACK alla på Kulturkollo !


Mera köp. Tre första böckerna i Amulett serien. Fick dem riktigt billigt och är så förbaskat taggad på att läsa dem ! Skulle gärna ha köpt alla delar de hade men nej, SÅ billigt var det inte. Sen också lite mumin, serier här med. 


Ah så mycket kärlek i en bild. Bok 3 av Maze Runner och The Land of Stories, andra boken av Sally Green (som dessutom fick bli signerad på minglet yay), All the bright places som jag haft på önskelistan på Adlibris vet inte hur länge och min underbara Amy Poehlers Yes Please. 


Och så hade vi resten. En målarbok, en underbar London reseguide med bl.a hemliga ingångar till restauranger, Le Petit Prince på franska (jaa, där vet jag inte vad som hände) och en fyll-i-bok som hjälper en med skrivandet (här var det nog ett till svagt ögonblick). Men HEJ, jag älskar allt detta !

Många euro fattigare men detta betyder ingenting jämfört med hur många upplevelser och böcker jag är rikare.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Att skriva i böcker - yay eller nej ?

Skugga och svalka av Quynh Tran