Tankeregn - To all the boys i've loved before

Lara Jean har hittat botemedlet mot olycklig kärlek. När killarna hon förälskar sig i inte visar intresse tillbaka skriver hon brev till dem. Tanken är dock att breven bara är för henne själv, som hjälp för att komma över förälskelsen. En dag blir breven mystiskt ivägskickade och Lara Jeans vardag vänds upp och ner. På gott och ont.

 • Jag har sett fram emot att läsa den här serien så länge men samtidigt trott att jag inte skulle gilla den lika mycket som alla andra. Men det gjorde jag ju verkligen! Idén är bra och utförandet klockrent, jag gillar att vi får läsa breven tillsammans med Lara Jean då det är många år sen hon skrivit breven och hon glömt det mesta. 
 • Och så många fina karaktärer det finns. Lara Jean är rolig, tjejernas pappa är superhärlig och favoriten Kitty är bara så himla bra! Relationen mellan Lara Jean och Peter är underhållning när den är som bäst! Peter är stundtals väldigt charmig och jag vet att jag också hade varit kär i honom i högstadiet. Sen finns det gånger när jag bara vill skrika åt honom också. 
 • Jag känner igen mig väldigt mycket i Lara Jean och i det att hon har så lätt att förälska sig i olika personer. När jag gick i lågstadiet/högstadiet hade jag en ny crush minst varje månad och trodde verkligen varje gång att jag aldrig skulle komma över dem. 
 • To all the boys i've had before är möjligtvis den bästa contemporaryn jag nånsin läst. Den har precis rätt mängd humor, känslor och syskonkärlek för min smak. Och även om historien är rätt så, eller väldigt, förutsägbar är den ändå unik och väldigt mysig. 

Kommentarer

 1. Låter perfekt ju! Jag klickade hem den bara häromdagen efter att ha sett trailern till filmen. Hade faktiskt inte tänkt att läsa den men trailern såg så mysig ut. Extra kul att höra att du gillade den så mycket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ser så fram emot filmen! Hoppas du också kommer gilla boken :D

   Radera
 2. Läste den här boken i våras och tyckte jättemycket om den. Älskar kysscenen i badtunnan! Så fint skriven. Ser fram emot att läsa nästa del snart.
  Kul att du är tillbaka på allvar! Saknar dina inlägg när du har paus. Ser även fram emot dina framtida videos! De du har gjort förut har varit jättemysiga. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Boken är verkligen jättebra :D Tack så snällt! hoppas att jag snart kan känna mig bekväm i att prata med mig själv :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

In my book bag

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek

Always have something to look forward to