Planer för min nya vardag

Jag vet att jag har sagt det många gånger det senaste året men NU ska jag verkligen dra igång bloggandet på riktigt igen. Pinky promise. Min man flyttar bort för att studera och jag har valt att stanna kvar med våra två katter både p.g.a att jag trivs så himla bra på mitt jobb och för att vi ska kunna behålla vår parhuslägenhet här i hemstaden.

För att inte känna mig allt för ensam tänker jag alltså fylla vardagen med bloggandet, läsandet och kanske inom en snar framtid också videoblogga. Jag har filmat några videos för mig själv för att bli van med att prata inför kameran så förhoppningsvis kommer jag känna mig bekväm med att publicera någonting senare under hösten.

Men nu börjar jag enkelt, med bokrecensioner. Fem stycken kommer dyka upp under veckan och så får vi se vad jag hittar på sen.

P.S. Tack för all pepp på bl.a. instagram. Det ger mig verkligen extra mycket inspiration att blogga när ni är så fina och följer, kommenterar och gillar. Kramar till er.Kommentarer

 1. Yay vad kul! :D Ser fram emot att läsa mer här :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att höra, jag har så mycket jag vill skriva om :D

   Radera
 2. Jag skrev en kommentar men den försvann i cyberrymden..hmrmm.. (känner mig lastgammal när jag säger det:D). Men iallafall:
  Roligt att du ska börja blogga mera! Är ofta in här :)
  Och du har dina bokvänner som kan hålla dig lite sällskap alltid när du känner dig ensam <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh det peppar mig så mycket, tack! :D

   Radera
 3. Spännande med videoblogg! Jag har också funderat på det, men har svårt att hålla igång ett samtal med mig själv framför en kamera. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också det är svårt. Därför över jag utan att publicera nåt först ;)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek