Om långa kapitel och bloggplaner

Jag skäms över hur lite jag skriver just nu. Och läser. Shit vad lite jag läser. Är mitt i Jag ger dig solen och jag verkar inte alls gilla den lika mycket som alla andra gör. Jag avskyr verkligen de långa kapitlen. Så tråkigt att en sån sak ska förstöra en annars underbar bok för mig. Jag menar, varför finns det inga krumelurer som ger en en liten paus i ett 90 sidors kapitel ? Eller ett litet extra mellanrum, är det för mycket begärt. Nej, därför bestämmer jag mig nu för att ha Jag ger dig solen som extrabok i väskan ifall jag känner för att fortsätta läsa och istället ska jag satsa på att läsa böcker som lockar mig; Miss Peregrine's Home for Peculiar Children, Harry Potter eller Anne of Green Gables. Idag ska jag prova mig fram och se vad jag vill börja med.Jag jobbar väldigt mycket just nu, 12 dagar i streck, sen en dag ledigt o sen 6 dagar till.. Därför lider bloggen. Men den kommande veckan SKA jag recensera Aldrig ensamma och bjuda med er på läsalot ! Mer om det om några dagar.

Hoppas ni alla njuter av läsningen, höstfärgerna och stearinljusen. Trevlig söndag till er!


Kommentarer

 1. Jag tycker precis som du angående kapitellängden i Jag ger dig solen. Ett litet mellanrum mellan raderna skulle göra så mycket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa eller hur ! jag känner att jag inte får avsluta mina tankar ordentligt om jag slutar mitt i ett kapitel. och nästa dag när jag ska fortsätta får jag gå tillbaka ett par sidor för att komma in i historien igen.

   Radera
 2. Förstår att du stör dig på de långa kapitlen. Gjorde jag också till en början och vet inte riktigt hur en ska råda bot på det ... En får väll bara pausa mitt i, typ efter en sida eller så :P Tycker nämligen ändå den är amaze.
  Men miss p och Harry låter ju också okej ;D hoppas du kommer igång med läsningen igen!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa jag vill ju läsa den, den är så speciell, men just nu måste jag lägga den åt sidan ett tag. tack för peppen, jag hoppas också hösten blir en fin läsperiod !

   Radera
 3. Jag började läsa en bok i våras som inte hade några kapitel alls. Jag gav upp till slut, det kändes alldeles för jobbigt. Det är ju underligt egentligen att det spelar sån stor roll men jag kunde inte ta mig igenom den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är konstigt att det är skillnad på att läsa 50 sidor som är uppdelade i 5 kapitel eller om allt är ett och samma kapitel. Men jag håller med dig, det är tugnt att ta sig igenom.

   Radera
 4. När jag har lässvackor eller jobbiga perioder i livet läser jag alltid om Harry Potter-serien. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen visst är det skönt att läsa nåt så pass lättläst, spännande och bra ! :D

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek