My peculiar sunday

Vargnatt skrev igår om spöken och jag började själv tänka på underliga saker som jag varit med om. När jag var yngre såg jag ett av husen i mitt kvarter lysa upp i ett stort ljussken. Ingen hade bott där på många år, gräset var vildvuxet och huset ruttet. Jag kände varken rädsla eller wow-känsla utan hoppades mest på att det skulle bli mitt stora break through i detektivbranchen. Men nej, jag fick byta drömyrke.

Med sju katter i huset får man aldrig en tråkig stund. Nu som då händer det sig att jag sitter och läser när en eller flera katter sätter sig upp i soffan och tittar upp i taket och jamar. Inga flugor eller andra småkryp, bara tak. Märkliga typer.

Idag är det dock en helt vanlig, unextraordinary söndag. Jag njuter av min lediga dag efter 12 dagar i jobb i rad på bästa sätt, i sängen med Riggs debut.


(Igår firade jag ledigheten med bok och vin. Idag blir det nog bara bok. Och vatten.)

Kommentarer

 1. Bok och vin är ändå bästa kombon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa ibland är det det enda rätta :D

   Radera
 2. Visst är det spännande med djur i huset? Minns en kväll när jag dessutom precis hade kollat en skräckfilm i soffan och skulle förflytta mig till sängen för att sova, och Nitro bara ställer sig och råstirrar på sängen, som att han ser något där. Tack för den liksom :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej vad läskig timing! :D verkligen spännande!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Fall Into Fantasy 2019

Always have something to look forward to

Fall into fantasy 2018