Läsplaner för resten av året

Sen när jag äntligen läst ut Maze Runner serien så har jag 4 (eller egentligen 5) böcker jag ännu vill hinna läsa i år. Och nej, att planera läsningen flera månader fram har aldrig gått för mig men nu är de här såna böcker jag alla skulle läsa idag om jag kunde så de SKA ju läsas !1. Tredje Principen av Anna Jakobsson Lund -  Den här är första prioritet efter The Death Cure och jag håller på att halvt längta ihjäl mig på den. Sen kommer ju Aldrig ensamma ut snart också så den blir eventuellt prioriterad före de andra på den här listan.

2. Half Wild av Sally Green - Alltså jag kan inte vänta ! Orsaken till varför den stått oläst så länge är att jag är livrädd för att den ska sluta superspännande vilket skulle leda till att jag måste lida i en evighet i väntan på nästa del.

3. Let it Snow av John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle - När det närmar sig jul kommer jag läsa den här som jag fick i julklapp av mamma förra julen. Låter så perfekt mysig.

4. Joulutarina av Marko Leino - Så excited inför den här ! Jag bläddrade genom den och såg att kapitlen heter ''lucka 1, lucka 15, lucka 20'' och enda fram till 24 så jag kommer läsa den här som julkalender i december !

Så, där hade vi mina läsplaner för resten av året. Vill verkligen hålla mig till dessa men man vet ju aldrig vad man fyndar på loppis, får i födelsedagspresent eller spontanbeställer från adlibris.

Någon som jag borde prioritera högre eller skippa helt ?
Vilka must-reads vill ni ha läst före året är slut ? 

Kommentarer

 1. Men åh vad mysig Joulutarina verkar! *.* :')

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa ! Har sett filmen och den är riktigt fin ! Handlar om hur tomten blev tomten, varför han har röda kläder och varför han ger julklappar :')

   Radera
 2. Tredje Principen är riktigt bra!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Slutet på To Kill A Mockingbird och read alongen