måndag 3 juli 2017

Min TBR för Läsalot Sommar 2017

Med inställningen att komma ikapp med mitt goodreadsmål tänker jag delta i Nellys årliga sommarläsalot. Den är en av årets höjdpunkter om du frågar mig och även om jag kommer jobba mycket ska jag försöka mitt bästa.


Läsaloten börjar i natt och pågår fram till 12 juli och blir också en tävling där de som läser flest sidor vinner priser. Läs Nellys inlägg här för mer info. Jag kommer nog som vanligt i read-a-lots gå in för att tävla med mig själv men det ska bli roligt att följa er snabbläsare.

Som jag nämde tidigare har jag ett mål under de här dagarna och det är att komma ikapp med mitt goodreadsmål. Jag är tre böcker efter och för att ha en liten chans att klara det har jag valt ut följande böcker.


Release har jag börjat med och läst de första 80 sidorna i. Älskar den hittills ! Så den vill jag läsa ut + två Roald Dahl tunnisar. Utmaningen där är att de är på finska och även om jag pratar flytande finska har jag inte läst nåt på många, många år.

Nån annan som ska delta ? Och vad tänker ni läsa? 

4 kommentarer:

 1. Jag ska delta. Min TBR kommer ut på bloggen ikväll :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul, lycka till ! Ska kika på tbr direkt :D

   Radera
 2. Ska delta och min läshög hittar du här https://bokgodis.blogspot.se/2017/07/mina-lasplaner-for-las-lot-sommar-2017.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska bli roligt att se vad du planerar att läsa, lycka till :)

   Radera