torsdag 1 september 2016

Min nya bloggkompis

För ett par veckor sen köpte jag en tablet. Största orsaken var att jag är ganska mycket hos min pojkväns när jag har ledigt och då jag har som mest blogglust. Hittills har jag bloggat via telefonen när jag är där men det tar så himla länge och eftersom jag inte orkar ha med mig laptopen vart jag än går så bestämde jag mig för att köpa en tablet.

Att min pojkvän sen köpte ett nytt tangentbord åt sig själv så jag fick hans gamla lilla, smidiga bluetooth tangentbord gjorde ju bara saken bättre ! Det är så himla lätt att blogga nu. Så nu har jag inga orsaker längre till varför jag inte bloggar. 

Vad föredrar ni att blogga på ? Dator, telefon eller annat ? 
6 kommentarer:

 1. Jag är på min bärbara 99% av tiden när jag bloggar och läser andras bloggar. Ibland skriver jag svaret på veckans jerka på mobilen om jag är på väg till jobbet eller så. Men det är så krångligt från mobilen så skulle aldrig orka använda den mer än för det :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läser bloggar gör jag faktiskt oftast på telefonen då jag har bloglovin-appen på den. Håller med, det tar så otroligt länge att skriva och fixa inlägg på mobilen.

   Radera
 2. Jag bloggar nästan uteslutande från min laptop för jag tycker det är absolut smidigast. Telefonen är det värdelöst att blogga från.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så känner jag också. Laptopen är idealet !

   Radera
 3. Bloggar också på en tablet och tycker det är väldigt smidigt :) dock så typ avansluter (bortkopplar ..? Kommer ej på vad det heter ...) mitt tangentbord alltid emellanåt så det är ju lite jobbigt :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh jag har precis samma problem med tangentbordet men det är främst om jag inte använder det på 5,10 minuter så det går ofta att undvika :)

   Radera