BloggplanerarenBloggplaneraren för bokbloggare är här ! Idén har jag fått härifrån, och största delen är inspirerad av Sandras snygga planerare, men jag saknade ett par saker som specifikt berör bokbloggare.

Kika in i framtiden för tilläggssidor som berör några specifika områden (citat, TBR, årets releasedatum osv) som man själv kan välja att lägga till eller inte ta med beroende på hur det passar ens egen bloggtyp.Hur bloggplaneraren fungerar

I dagsläget innehåller planeraren 10 sidor som förhoppningsvis kommer kunna hjälpa med minnesluckor, bloggtorka och inspirationsbrist. 
This book belongs to - Denna första sida pryder hela häftet och där får du specificera vilken blogg planeraren är till för. 
Årsöversikt - Här får du en översikt på hela året var du kan fylla i semestern, bokmässan eller läsalots som du har att se fram emot. 
Veckoplanerare - Nu blickar vi närmare in på dagarna i veckan. Vilken bok ska recenseras, vilken tag ska skrivas och vilken helgdag reserveras som jerka-dag. Brainstorm - Här hör dina mitt-i-natten-idéer hemma. Ni vet idéerna som dyker upp mellan de andra obligatoriska natt-tankarna; ''varför gjorde jag så och inte såhär..'' och ''om hon säger såhär så ska jag svara med den här smarta super-comebacken''. Brainstorma kategorier, inläggsserie eller bildinlägg. 
Inlägg - Bygg upp inlägg med några små punkter som du sen kan spinna vidare på. Vilka bilder ska med i inlägget och vilka sidor/bloggar ska länkas ? Hur långt har inlägget kommit; utkast, schemalagt eller publicerat ? Allt detta kan du notera här. 
Böcker att recensera - Ja, här listar du böcker som ska recenseras. När de är gjorda kan du checka av dem i punkterna för respektive bok. Recension - Så fortsätter vi med uppbyggnaden av recensioner. Eftersom vi alla recenserar så väldigt olika har jag valt att bara ha med en ruta där du kan skriva ner några små tankar som du har under läsandets gång. Det finns också plats för sidorna som du vill diskutera, vare sig om sidan innehåller ditt favoritcitat, en vacker naturbeskrivning eller irritationsmoment. 
Statistik - När månaden är slut kan du här samla lite besöksstatistik. Hur flitig bloggare du varit och vilka inlägg som lockat flest läsare. I övriga noteringar-boxen kan du fundera över vad det beror på att statistiken ser ut som den gör. Har du blivit länkad på någon storblogg ? Har du varit sjuk och inte bloggat så ofta du velat ? Har du ordnat tävling? Ja, vad som nu kan påverka statistiken. 
etc. - Till sist finns det två klottersidor. De får du fylla med precis vad du vill. Ni har säkert bättre idéer vid det här laget. 

Och slutligen: HA KUL ! 


Ladda ner din egen bloggplanerare gratis här


Har du kommentarer, åsikter, idéer ?
Vad kan jag göra för att förbättra bloggplaneraren ?
 Vad saknar du ? Vad är bra ? 


Hör gärna av er med feedback här på bloggen eller till min email.
Lizahotta@hotmail.com


Kommentarer

  1. Oh så himla bra! Detta kan vara precis det jag behöver för att komma igång som vanligt igen :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så kul att du hittade den även om jag inte skrivit om den på länge ! Hoppas planeraren hjälper dig :D

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek