Böcker jag ska köpa efter köpstoppet

Som en av månadsutmaningarna för mars har jag bestämt att jag inte får köpa några böcker på hela månaden. Detta gäller främst nya böcker, men har hittills inte heller köpt några begagnade. Jag köper inte böcker varje månad men nu när jag inte får finns det såklart många jag inbillar mig om att jag behöver precis nu. De här två kommer jag åtminstone köpa direkt 1.4.Jag såg alla 7 säsonger av Buffy på tre månader, och eftersom att seriealbumen som ska fortsätta där serien slutar är väldigt svåra att få tag på googlade jag runt och hittade en bok som jag tror kan stilla min hangover efter att inte ha mera Buffy i mitt liv. Boken jag vill läsa är Anne Rices Interview With The Vampire. Tror att jag skulle kunna tycka jättemycket om den. Eller har någon andra erfarenheter ? Fun fact: första bokbloggen jag någonsin läste var skriven av en tjej som bloggade på engelska och som älskade Anne Rice. Även om jag inte visste vem författaren var och inte alls var intresserad av att läsa hennes böcker älskade jag den här bloggen. Så nu, 6 år senare, när jag kom över den här boken, tänkte jag på den här bloggaren och hur kul det skulle vara att hitta hennes blogg, men jag kommer inte alls ihåg vad den hette tyvärr. Det känns som att det på ett litet hörn är bloggarens och Rices förtjänst att jag började bokblogga.

Den andra boken jag kommer köpa är vårvinterns mest hypade och älskade bok. Evelyn Hugos sju äkta män. Hur är det möjligt att alla, oavsett boksmak, älskar den här boken ?! Jag har helt ärligt inte sett en recension där betyget varit mindre än 5/5. Så från att först ha tänkt att det inte är en bok för mig (för handlingen låter inte egentligen som min typ av bok) känner jag nu att jag måste få veta. Ibland bara måste man.

Någon som läst någon av de här ? Ni har 10 dagar på er att övertala mig om att jag inte behöver köpa dem, att de inte är så bra som jag tror. Kommentarer

 1. Haha, kanske inte underlättar för dig i fråga om köpstoppet.. men Interview with a Vampire är underbar! Det är en sån där läsupplevelse jag ibland tänker tillbaka på. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får väl skylla mig själv som frågar ;) åh, kul att höra ! Då ska jag absolut läsa den :)

   Radera
 2. Jag gillade En vampyrs bekännelser när jag läste den! :) Och Evelyn Hugo ska jag läsa i april, ska verkligen bli spännande att se vad alla pratar om!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det bådar ju gott! Ska bli jättekul att höra vad du tycker om Evelyn Hugo, gissar att du hinner läsa den före mig :D

   Radera
 3. Jag lade Evelyn Hugos sju äkta män åt sidan på grund av omslaget, men har också blivit nyfiken på den nu, efter att bara ha läst positiva recensioner om den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Omslaget gjorde inte mig alls intresserad heller till en början. Men väldigt nyfiken blir man ju nu :)

   Radera
 4. Vill ju definitivt inte överhypea Evelyn Hugo, men den boken var ljuvlig läsning. Lite annorlunda mot vad jag själv brukar gillar också. Tyckte om dendär gamla Hollywood-känslan :) Hennes liv var intressant att följa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att läsa lite annat än det man är van vid :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Att skriva i böcker - yay eller nej ?

Fall Into Fantasy 2019