Ensamtid read-a-thon

För snart tre år sen ordnade jag en läsalot där deltagarna räknar lästid istället för sidantal. Det kändes mera rättvist och mindre stressat då vi alla läser i så olika takt. Har länge velat köra läsaloten på nytt och nu när jag fick en plötslig "ensamhelg" tänkte jag passa på. Regler: 

Tid: ons 30.1 kl 08:00 - sön 3.2 kl 23:59 
Plats: Din favoritläsplats
Poäng: Under dessa 5 dagar samlar vi läsare poäng. Du får 1 poäng per 15 minuter du läser (1h ger då 4p). Eftersom jag också älskar bookstagram kommer jag dela ut ett poäng/bild ni laddar upp där med #läsalotensam
Pris: Vinnaren kommer få ett hemligt pris. Jag kommer också lotta ut två små priser bland alla deltagare. 

Det du alltså behöver göra är att läsa. Och jaa, skriv upp hur länge du läser varje dag (svarar du på ett kort samtal eller fyller på i godisskålen behöver du inte "pausa klockan" men pauser över 5 minuter räknas inte till lästiden). Du behöver inte hålla koll på poängen, bara på din ensamtid så sköter jag resten.

Kommentera här nedan eller på min instagram om ni vill vara med ! Så ser jag fram emot att se era läsplaner under veckan.


Glöm inte hashtaggen 
#läsalotensam

Kommentarer

  1. Nej va roligt! Och skönt att det inte handlar om antal sidor eller lästa böcker, man får helt enkelt "måra åpåå" i sin egen takt! Jag är med!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du är med! Och, jaa, jag gillar också att man inte behöver stirra sig blind på sidantalet :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek