Det stora grupptrycket

Den senaste veckan har jag haft semester och har knappt varit hemma alls. Först var jag några dagar i Umeå med min bästa vän och sen var nag två nätter i Åbo med min mamma.

Hade innan resorna bestämt att jag får köpa två böcker och de måste vara såna som jag länge tänkt köpa. Inga spontanköp. Det gick ju sådär. Här är högen jag fick med mig hem.


Farlig midsommar är den enda boken som passade in på listan "böcker jag länge velat köpa". Om jag inte är så noga kan nog Saga-volymerna också räknas till den kategorin. Resten är spontanköp i allra högsta grad. Tio över ett (glömde att ta med den i bilden) blev jag sugen på efter att ha hört om den i En förbannad podd samt sett serien Midnattssol, Sarah Crossans bok visste jag inte ens att fanns innan nu men var tvungen att köpa den och sista boken köpte jag bara pga mina bokbloggarvänner. The Children of Blood and Bone hade jag inte tänkt läsa först men när jag sen såg att Nelly planerade en read along köpte jag hem den. Så den kommer jag läsa tillsammans med henne och ev. några andra. Ska bli så kul! Men mera om det i ett annat inlägg.

OCH - observera min fina lagomläskiga Carrie som jag köpte för under 5€! Skulle kanske inte ha köpt den för fullpris men då den var så billig tog jag den iallafall.

Kommentarer

  1. Underbar Carrie! :D Tio över ett är jättebra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är hon fin :') så roligt att höra, ser fram emot den!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Att skriva i böcker - yay eller nej ?

Skugga och svalka av Quynh Tran