Hur det inte gick

I söndags tog Work Hard Read Hard readathonet slut så jag tänkte svänga in och snabbt titta på hur det gick för mig. Eller inte gick.

Jag gjorde ärligt talat ett ganska dumt val av böcker kan jag ju konstatera nu i efterhand. Läste först Kometen kommer av Tove Jansson vilket gick snabbt och jag gillade boken. Men sen valde jag att ge I'll give you the sun en tredje chans, denna gång på engelska. Har försökt mig på Jag ger dig solen tidigare men haft stora svårigheter med att komma igenom den. På engelska går det lite bättre men ändå långsamt. Så jag kom bara 260 sidor fram i den tyvärr. Men det är längre än jag kommit på svenska så yay. I år ska den absolut läsas ut.

Totalt läste jag alltså 414 sidor.

Hur som helst var det fantastiskt roligt att följa er andra som deltog och det finns en stor chans att det blir en årlig läsalot av Work Hard Read Hard. Tack för denna gång!Kommentarer

 1. Tack för att du ordnade det! :)

  SvaraRadera
 2. Bättre än inget i alla fall! Tråkigt att du inte kommer in i boken, jag upplevde den också som lite svår, men i efterhand gillade jag den mycket. Tack för att du ordnade readathonet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är mest sättet boken är skriven på som inte passar mig, gillar historien :)

   Radera
 3. Jättekul idé med readathonet! :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Fly undan verkligheten med mig i höst

Fall Into Fantasy Readathon 2016