Tre bokbloggsfavoriter

Jag hittar inte ofta nya bloggar att följa utan jag har mina eviga favoriter som jag älskar att läsa varje dag t.ex. Vargnatts bokhylla, The World I Live In, OARYA, Snowglitter och många fler.


Men de är inte dessa fina bloggare som jag vill heja på idag utan mina tre nyaste favoriter. De är tre härliga tjejer som inspirerar mig dagligen.

Tickmicks bokblogg - Elin är en väldigt flitig videobloggare, vilket jag kan sakna i svenska bokbloggsvärlden, och jag absolut älskar hennes energi. Hon känns äkta och jag kan känna igen mig så väldigt mycket i hennes book-buy-obsession. Hon är en av de traditionella bokbloggarna med personlig touch som jag är så svag för.

Jonssons bookworld - Karolinas blogg har jag följt ett tag nu men det var först när jag började följa henne på instagram (kjsson) som jag riktigt fastnade för hennes skriverier. Jag kan inte direkt sätta fingret på vad det är som får mig att gilla henne extra mycket för vi läser inte samma slags böcker så boktipsen regnar inte över just mig, men jag gillar att lära känna personen bakom bloggen.

IG: Pagge - Malin bloggar också på Bokstugan men det är främst hennes instagramkonto jag gillar så, så, så mycket. Hennes inlägg är roliga och jag har fått riktigt många boktips efter att jag har börjat följa henne. Malin läser vackra böcker som väcker habegär och verkar dessutom vara en härligt nördig person med fötterna på jorden.

Vilka är dina favoritbloggar ? Kommentarer

 1. Jag kan tipsa om en av mina favoritbloggar. I Regnet heter den och hon som har den verkar jättemysig. :) Dessutom får man bra boktips. Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack snälla du :) du gör min dag om och om igen ! Stor kram :)

   Radera
 2. Åh tack vad gullig du är! Du gjorde verkligen min dag! Kul att du gillar det jag gör! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv för din fina blogg ! Roligt att jag kan sprida lite glädje :)

   Radera
 3. Din är en av mina favoriter! :) Sedan även Johannas deckarhörna, Boktanken och många fler. Det skulle bli en lång kommentar om alla skulle med. Men jag följer också de tre du pratar om i det här inlägget :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack, så roligt att höra! :) jaa jag gillar också de två du nämner ! Visst skulle man kunna prata hur länge som helst om alla bra bokbloggar :D

   Radera
 4. Alltid så bra när andra bokbloggare tipsar om de bloggar som de följer för då kan man själv hitta något nytt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa jag skulle gärna läsa andras favoritlistor :D

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Slutet på To Kill A Mockingbird och read alongen