Ljudboksparadiset

Jag har väldigt svårt med ljudböcker överlag; jag är viktig med uppläsaren och handlingen ska nog vara av det enklare slaget. Men Pax-serien är perfekt för mig ! I somras lyssnade jag på de 4 första delarna på Mofibo eftersom det var den bästa av de svenska sidorna som fungerade i Finland. Men sen kom aldrig några fler delar i serien så jag avslutade min prenumeration eftersom jag ändå inte lyckas lyssna på nåt annat.

Nu, ett halvår senare, skaffade jag Storytel som börjat funka i Finland och där fanns tre nya Pax böcker att lyssna på. SÅ bra ! Rekommenderar dem åt alla nybörjare som vill prova på ljudböcker men också åt de vana lyssnarna.Har ni några andra bra ljudbokstips som jag borde kolla upp ? 

Kommentarer

 1. Jag har generellt också svårt för ljudböcker, men förra året lyssnade jag på Bröderna Lejonhjärta och Mio, min Mio på Spotify. Alltid en höjdare att höra Astrid Lindgren läsa sina egna böcker. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh jag lyssnade också på Bröderna Lejonhjärta för ett tag sen ! Måste lyssna på nåt annat av henne snart :)

   Radera
 2. Tack för tipset! Har varit lite nyfiken på Pax serien och jag älskar ljudböcker :) Jag lyssnade på Min mormor hälsar och säger förlåt av Fredrik Backman förra månaden och tyckte väldigt mycket om den! Sedan tyckte jag även att The Raven Boys av Maggie Stiefvater var en väldigt bra ljudbok också, kan verkligen rekommendera den, och hela serien :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då ska du definitivt lyssna på dem ! Åh The Raven Boys har jag velat läsa så länge, måste kolla upp ljudboken på den :)

   Radera
 3. Jag har lyssnat på Kristina Ohlssons ungdomsböcker :) De är riktigt bra att lyssna på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste kolla upp, tack för tipset ! :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Slutet på To Kill A Mockingbird och read alongen