These are a few of my favorite things

Rubrikkälla, såklart

Älskade december är här och därför vill jag lista lite braiga saker som har hänt på senaste tiden.


♥ Några ord ur min recension av Björnstad fick en fin hedersplats på piratförlagets sida för boken. (vilket jag senare konstaterade att möjligtvis var p.g.a. att min recension var den senaste de lagt till på sidan, men hur som helst, roligt!)

♥ Fortsätter på samma linje. Jag var med i en tävling som bokus hade på instagram där man skulle hitta på en hejaramsa åt Björnstads hockeylag och vinsten var en SÅ snygg hoodie med lagets logo på. Jag var en av de 4 vinnarna med ramsan: Björnstadsbjörnar, ni är vårt hopp! Vi vilar när vi är i topp. Så ge oss nu ett segerlopp så firar vi med kaffekopp! 

♥ Gilmore Girls: A Year in the Life är så himla mysigt ! Har bara sett de första två avsnitten ännu för att jag inte vill att härligheten ska ta slut. 

♥ Jag njuter till fullo av julläsningen! Läser som bekant Dash & Lily's Book of Dares just nu och tänker läsa ut den i helgen. Sen kommer jag fortstätta skapa julfeelis med Miracle on 34th Street och How the Grinch Stole Christmas. Mys-overload. 

♥ Jag kan inte göra en sån här lista utan att nämna faktumet att jag och min pojkvän förlovade oss för 2½ veckor sen. Benny hade planerat ett sånt otroligt fint frieri som värmde både mitt bokhjärta och resten av hjärtat också. Jag vill ju så gärna visa några små bilder åt er men hur personliga vill ni egentligen att andra bokbloggare ska vara på sin blogg ? Jag älskar ju era personliga inlägg men kanske det finns de som känner "too much information"  liksom?


Och slutligen vill jag utmana er att skriva en bra sak i kommentarerna här nere. Var frosten på bilrutan i morse den där bästa sorten som är så lätt och tillfredsställande att skrapa bort ? Vilken är din favoritlåt just nu? Vad log du åt senast? 

Kommentarer

 1. Grattis till förlovningen! Jag älskar när bloggaren blir lite personligt, så enligt mig, dela med dig! :)

  Något som gör mig lycklig är att jag lyssnade på julmusik under hela min senaste bilresa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Kanske jag får ta och fila lite på mitt personliga inlägg då som jag har i utkastet :) tack för att du delade med dig, jag älskar julmusik !

   Radera
 2. Jag gillar också att läsa lite personlig inslag från bokbloggar jag läser.

  Jag som är sjukskriven och har det jobbigt med smärtor och orken är glad för att idag har jag orkat med en promenad i solen. Och har lite mindre ont än jag brukar ha just idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så tråkigt att höra att du är sjukskriven. Hoppas du är på bättringsvägen och gläder med dig att du har haft en bra dag :)

   Radera
 3. Åh stort grattis till förlovningen! :)

  För någon dag sedan när jag var ute på promenad med Nitro så började det snöa lite lätt, sen ökade det mer och mer tills det var riktigt stora flingor som föll och av någon anledning gjorde det mig så glad och lugn just nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket ! Åh så härligt när man kommer på sig själv att märka de små sakerna i vardagen :) tack för att du delade med dig !

   Radera
 4. Grattis till förlovningen!! den vill vi höra allt om!! Din bild gjorde mig glad :) Jag har ikväll byggt ihop min dotters nya säng(tidig julklapp) och hon blev överlycklig, jag blir så glad att jag har nått fram med hennes uppfostran att det inte alltid ska vara leksaker man får utan att man kan bli glad över att få saker man behöver! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ! Ska se om jag får ihop ett inlägg som jag är nöjd med :) vilken underbar sak att vara glad över ! Tack för att jag fick ta del av din dag :)

   Radera
 5. Jamen självklart vill vi höra om förlovningen! Stort grattis!!! :)
  I år har jag köpt en adventskalender med små muminfigurer i varje lucka, så jag blir glad varje morgon när jag öppnar. Och just nu skiner solen!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack ! Jag får nog göra ett inlägg i någon form nu :D åh jag har haft en muminkalender för nåt år sen och det va så mysigt att öppna den varje dag ! Hoppas du får en riktigt fin helg :)

   Radera
 6. Grattis till förlovningen. Var personlig, skriv det du vill! Jag och Daniel, min sambo och numera fästman, förlovade oss i somras. Det var ett gemensamt beslut. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack :) Och grattis själv, härligt !

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Slutet på To Kill A Mockingbird och read alongen