Bokmärkssamling

Älskar att köpa bokmärken när jag reser eller bara när jag hittar nåt fint. Men jag har en tendens att tappa bort dem så när jag var i Fuerteventura sökte jag efter en fin låda att lägga alla bokmärken i och jag hittade en perfekt ! Och dit ryms många fler.
Mitt senaste köp, helt lagom turistit för min smak.


Kommentarer

 1. Vilken bra idé att ha en låda till bokmärken. Själv har jag dem ståendes bredvid en pennlåda och har än så länge lyckats hålla dem kvar där, men en låda vore ju ännu bättre.

  Det skulle vara jätteroligt att vara en av dina gästbloggare så skicka gärna mejl till lenacee@hotmail.com :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. jaa de känns skönt att veta var jag har dem :) va roligt att du vill vara med ! jag hör av mig via mail inom denna vecka :)

   Radera
 2. Svar
  1. tack, blev så glad att jag hittade en sån fin låda :)

   Radera
 3. Hej! :) Jag är jättegärna med på Mer kärlek åt bokbloggarna i din blogg :). Det låter som en riktigt rolig idé! Jag har just nu ganska öppet med tid också så, när som helst du vill ha inlägget borde funka för mig :). Frågorna och mer instruktioner är det bara att maila till vargnattsbokhylla@hotmail.se :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va roligt att höra ! jag skickar mail med vidare info åt dig innan veckan e slut :)

   Radera
 4. Hallå! Jag tycker det låter som en bra idé (ang kommentaren du lämnade på min blogg). Är i Berlin över helgen, men släng iväg ett mejl till mig så tittar jag på det på måndag!

  SvaraRadera
 5. Kul att du vill vara med ! Hör av mig via mail innan måndag :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

In my book bag

Bellas Bokblogg sprider bokbloggskärlek

Always have something to look forward to