måndag 21 november 2016

UFOn i bokhyllan

Creds till min vän Vecco som inspirerade mig till att skriva detta inlägg!


I år har jag haft ett par längre perioder då jag inte har gillat nåt jag läst. Så jag har påbörjat ett antal böcker som jag sedan varit tvungen att lägga åt sidan när jag märkt att timingen varit fel. Följande UFOs står i hyllan och väntar på bättre tider.

En man som heter Ove började läsa för ganska exakt ett år sen, läste 60 sidor, grät och skrattade men konstaterade sen att jag behövde mera tomtar, snö och pepparkakor i min läsning.

Kampen om järntronen och jag har varit mer on/off än Rory och valfri Gilmore Guy under detta år. Jag har läst en tredjedel och gillar den väldig mycket men i nåt skede blev texten för liten och boken för tjock.

Jag ger dig solen var inte den sommarromans jag hoppats på. Läste kanske halva boken innan jag fastnade i 90 sidors träsket. Och jag gillade faktiskt inte liknelserna så hemskt mycket.. Feel free att peppa mig att läsa ut den.

Vilka UFOs har du hemma ? 


4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Åh okej, jag lovar att den är den första jag läser 2017 :'D

   Radera
 2. Oj jag tänkte inte på att jag har ufon i bokhyllan också, trodde dom bara fanns i handarbetskorgen...eh x) Jag är mitt i Grottbjörnens folk, andra boken, men pappa har lärt mig att man inte behöver läsa ut böcker som är tråkiga. Fast den e nu int kanske tråkig, de e nu bara så att jag inte öppnat den på två år. :'D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, nej här finns de också i bokhyllan ;) Absolut ska man lägga från sig tråkiga böcker ^^ De är säkert bra om man kommer in i serien ordentligt och har rätt feelis, men ibland är det bara fel för stunden :D

   Radera