onsdag 11 mars 2015

För alla som älskade Wonder

R.J.Palacio lyckades träffa alla mina soft spots med hennes bok Wonder (Undret alltså på svenska). Jag behöver böcker som får mig att känna. Jag var ledsen, glad, arg och också otroligt lycklig. grät ofta. skrattade högt. ville kasta boken i väggen. ville läsa om den direkt efter jag slutat.

och nu till den underbara nyheten som jag hittade idag. R.J.Palacio har skrivit två stycken noveller (ca 80 sidor långa) som går hand i hand med Wonder. Dessa två är ur två olika karaktärers synvinklar. Karaktärerna syns båda i Wonder. I maj iår kommer dessutom en tredje sån här novell. Alltså vilken lycka ! köpte de två första till kindlen direkt !

The Julian Chapter handlar såklart om Julian. Han är väl lite av en bad guy i Wonder och det ska bli SÅ spännande att läsa hans historia. Pluto handlar om Christopher, som är Augusts barnbomskompis. Shingaling som kommer ut i maj ska vara ur Charlottes synvinkel, hon är en elev på Augusts nya skola. Vad jag förstår ska den tredje också utspela sig lite efter Wonder så man får se vad som hände sen. I. CAN'T. WAIT.


2 kommentarer: