Egentid bland tusentals bokälskare

Efter att mitt tänkta sällskap Sandra blev sjuk var jag lite osäker på hur jag skulle göra då det kändes väldigt obekvämt att besöka bokmässan ensam. Hade absolut föredragit att dela en dag bland böcker med Sandra och äntligen få träffa henne efter nästan 10 år,  men jag är glad att jag trots allt bestämde mig för att gå. 

Jag har lyssnat på poesihögläsning, finska bookstagrammare och favoritförfattare inom deckar-genren och fantasy. Lyssnade på i princip allt jag kunde med Axel Åhman, Richard Björklund och Nilla Kjellsdotter samt hittade nya spännande författarskap. Blir så glad av att tänka tillbaka på helgen. 

Att min högkänsliga kropp och själ spenderade så många timmar bland tusentals människor är ofattbart. Kanske är det faktumet att jag inte var tvungen att interagera med någon eller att jag älskar att höra människor prata om sina passioner i livet, extra mycket om den passionen är böcker och skrivande. Att jag dessutom kunde avsluta mina kvällar ensam i mitt hotellrum hjälpte också. (Men jo, jag var tvungen att stanna hemma från jobbet på måndag pga överansträngningen).

Har köpt en fin hög med böcker som jag kommer prata mera om i ett eget inlägg. Där finns både böcker jag hade bestämt innan att jag skulle köpa och såna jag blev sugen på efter olika författarsamtal. Och ett par spontanköp. Den perfekta blandningen. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Always have something to look forward to

Bokbloggsjerka - fyra boksläpp jag ser fram emot

Slutet på To Kill A Mockingbird och read alongen